eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم پیاز متوسط۲ عدد تخم مرغ۱ عدد آرد نخودچی۱ قاشق غذا خوری گردوی سابیده شده۱ لیوان مخلوط سبزیجات معطر خرد شده (جعفری و گشنیز و ترخون و نعنا و ریحان)۱ لیوان نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم رب انار۵ قاشق غذا خوری ابتدا گوشت را داخل کاسه ای ریخته و پیاز را روی آن رنده میکنیم . آرد نخودچی و نصف مقدار گردوی سابیده شده و سبزی های معطر خرد شده را به آن اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کرده و ورز می دهیم تا یک دست شود. روی ظرف را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. سپس از این مقدار، به اندازه نارنگی برداشته و کف دست به صورت شامی در می آوریم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس شامی ها را درون آن سرخ می کنیم. وقتی هر دو طرف شامی ها سرخ شد آن را از تابه در آورده و کنار می گذاریم. پیاز دیگر را نگینی کرده و سپس داخل تابه ی دیگری تفت میدهیم تا کمی سبک شود . باقی مانده سبزیجات معطر و گردوی ساییده شده را به آن اضافه کرده و به همراه زردچوبه و نمک و فلفل سیاه تفت می دهیم تا سرخ شود و گردوها به روغن بیفتد. سپس رب انار را به آن اضافه کرده و با مواد تفت می دهیم. بعد از این که رب انار تفت خورد، ۱ لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد. سپس شعله گاز را کم کرده و شامی های سرخ شده را داخل سس می چینیم و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا با شعله ملایم جا بیفتد. سپس شامی ها را به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم. نکته مهمی که باید توجه داشته باشید این است که این غذا نسبتا ملس یا ترش مزه است ولی می توان نسبت به ذائقه، از رب انار شیرین یا کمی شکر در سس شامی ها استفاده کرد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس آینازجون پیاز سیب زمینی رب نمکوزردچوبه و فلفل و آبلیمو ابتدا عدس راشسته و خیس دادم توی ظرف و در ظرفی پیازهای خوردشده را با نمک و فلفل وزردچوبه تفت دادم بعد که سرخ شد عدس و بهمراه آب به پیازم اضافه کردم وسطای پخت بهش سیب زمینی نگینی و رب و آبلیموی تازه اصافه کردم تا خوب بپزه و جا بیفته😋😋😋 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا