eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: 3 عدد سیب زمینی آبپز میکنیم. 1/2 پیمانه دال عدس رو هم با 1/2 پیمانه آب میذاریم با حرارت کاملا بپزه. 1 عدد پیاز نگینی خورد شده رو هم با 1 ق غ خ‌روغن زیتون تفت میدیم تا یکمی طلایی بشه. حالا توی یه کاسه سیبزمینی ها رو به همراه نمک فلفل سیاه و پاپریکا و 1/3 پیمانه جعفری خورد شده خوب با گوشت کوب میکوبیم تا پوره بشه.حالا دال عدس های پخته شده و پیازا رو ریخته و خوب یکدستش میکنیم. مواد رو قلقلی میکنیمم و توی ظرف سرو میچینیم. حالا توی یه تابه تقریبا 200 گرم قارچ اسلایس شده رو با 1 ق غ خ کره و کمی نمک میذاریم که سرخ بشه. قارچ هارو بعد از سرخ شدن از تابه جدا میکنیم توی همون تابه 200 گرم اسفناج خورد شده میریزیم با کمی نمک و میذاریم تا آب اسفناج کشیده بشه و به روغن بیفته و قارچهارو اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. حالا مواد قارچی رو روی قلقلی ها ریخته و روی اونم ماست سیر میریزیم روی اونم 1 ق غ خ رب رو که با کره و 1 ق غ خ نعنا خشک تفت دادیم میریزیم. غذای لذیذمون آماده سروه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کوردن بلو رستورانی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سس🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🎀 🎀 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫔 😋 ▫️شیر ۱۰۰ گرم ▫️کره ۵۰ گرم ▫️روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری ▫️وانیل ۱/۸ قاشق مرباخوری ▫️آرد۳۰۰ گرم ▫️خرما ۳۰۰_۴۰۰ گرم ▫️گردو به میزان لازم ▫️زعفران دم کرده ۱قاشق سوپخوری ▫️زرده تخم مرغ ۲عدد 🔸شیررا روی حرارت قراردهید تا ولرم شود.کره،روغن و وانیل را اضافه کرده،مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید. روی خمیررو بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.هسته خرما رو درآرید و جای آن نیمه گردو قراربدید. فر رو روی حرارت صدوهشتاد درجه روشن کنید.خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت دو تا سه میلیمتر بازکنیدوروی آن مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بزنید و به صورت مربع های چهار در چهار سانت برش بدید. یک عدد خرما وسط خمیرقراربدید و از دوطرف خمیررا تا کنید تا شکل نیم بقچه بشه. روی خمیر نیز مخلوط زرده و زعفران بمالید و در سینی چرب شده بچینیدو به مدت پانزده تا بیست دقیقه بزارید تا پخته بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا