میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سوسیس_سبزیجات
#فست_فود
#گیاهخواری
کمتر بچه ای پیدا می شود که سوسیس و کالباس دوست نداشته باشد و برای خریدن و پختن آن به پدر و مادر پیله نکند . شما که کارتان را خوب بلدید . کوکوی سبزیجات با فرم سوسیس درست کنید و به جای سوسیس غالب کنید . این کار عملی است و نتیجه خوبی می دهد .😅😜
مواد لازم برای ۴ تا ۸ نفر :
۲۰۰ گرم خمیر داخل نان فانتزی
۲۵ گرم کره
۱ عدد پیاز ( خرد شود )
۲۰۰ گرم کدو
۱۵۰ گرم پنیر چدار ( رنده شود )
۱ عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده را جدا کنید )
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
طرز تهیه :
۱ – خمیر داخل نان را با دست ، خوب خرد کنید ، کره را در تابه ای بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید ، به اندازه ای که پیاز نرم شود . کدو هارا پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید .
۲ – کدوی رنده شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا بپزد و نرم شود . برای این منظور ۳ دقیقه کافی است .
۳ – کاسه ای آماده کنید و مخلوط کدو و پیاز را همراه با پنیر رنده شده ، نیمی از خمیر نان باگت و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید . یادتان باشد این مخلوط را با نمک و فلفل طعم دار کنید .
۴ – به این صورت مایع سوسیس را آماده کنید . با این مایه شما میتوانید ۸ تا لوله توپر سوسیسی به طول ۱۰ سانتی متر آماده کنید . برای این کار ابتدا دست هایتان را به آرد آغشته کنید تا سوسیس ها به دستتان نچسبد .
۵ – هر کدام از این سوسیس ها را بعد از آماده شدن ابتدا به سفیده تخم مرغ زده شده ، آغشته کرده ، سپس درون باقی مانده خمیر نان بغلتانید و روانه روغن داخل تابه کنید .
سوسیس ها را با سس قرمز ، سیب زمینی سرخ شده ، کاهو و گوجه تزئین کرده و سرو کنید
@mivhe71
#سالاد بروكلي و پياز بنفش
اول سه ليوان بروكلي بدون ساقه رو سه تا پنج دقيقه داخل آب و نمك بجوشونيد بعد آبكش كنيد و روش آب سرد بگيريد.
حالا سس رو آماده كنيد: سه چهارم ليوان ماست خامه اي يا يوناني+نمك و فلفل و پودر سير(يا سير رنده شده)+يك و نيم ق غذاخوري سركه سفيد+دو ق مرباخوري شكر
سالاد:#بروكلي+يدونه پياز بنفش خرد شده+نصف ليوان ژامبون خرد و سرخ شده(قابل حذف)+نصف ليوان مغز تخمه آفتابگردان يا گردو يا تركيب هردو+دو قاشق كشمش پلويي
بعد سس رو با سالاد تركيب و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد
@mivhe71
کیک هویج و گردو قابلمه ای
تخم مرغ دو عدد
ارد یک پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
هویج رنده شده ریز و خام . یک پیمانه
وانیل نوک ق چ
پودر دارچین یک ق م
بکینگ پودر یک ق م
گردو خرد شده نصف پیمانه
دو تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و کمی وانیل زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک سوم پیمانه روغن اضافه کردم و مخلوط کردم بعد یک پیمانه ارد و که با یک ق مرباخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم اضافه کردم همینطور یک ق مربا خوری پودر دارچین در آخر یک پیمانه هویج رنده شده ریختم و مخلوط کردم و نصف یا یک پیمانه گردو خرد شده زدم بعد اینکه خوب مخلوط شد داخل قابلمه ریخته و سرش دمکنی بزارید و بزارید بپزه ۴۵ دقیقه برای فر قالب شیفون دار که با روغن جامد چرب کردم و خوب آرد پاشی کردم ریختم تو فر با دمایه 180 درجه 45 دقیقه گذاشتم بپزه
@mivhe71
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_مرغ 🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔
برای نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه. برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید .
#کلیپ_تصویری