#تاکوی_مرغ_و_میگو 🥙 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
🍔 @mivhe71
🔺️ #بادمجان_کبابی_با_سس_سیر 🔺️
🔷️مواد لازم
بادمجان 2 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر رندهشده 3 حبه
پودر پنیر پارمزان نصف فنجان
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
ریحان، آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم
🔶️طرز تهیه
بادمجانها را بشویید و با پوست به صورت حلقهای خرد کنید. سپس، روی بادمجانها نمک بپاشید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا آب بادمجانها خارج شود. پس از 10 دقیقه، بادمجانها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا مزهدار شوند
گوجهفرنگیها را حلقهای خرد کنید؛ بسته به سلیقهتان میتوانید حلقههای نازک یا ضخیم از گوجهفرنگی ببرید
بادمجان ها را به دو روش میتوانید آماده کنید؛ میتوانید آنها را در فر یا روی کبابپز، کباب کنید یا داخل تابه حرارت دهید و برشته کنید.
بادمجانهای سرخشده یا کبابی را داخل دیس سرو بچینید و حلقههای گوجهفرنگی را روی بادمجانها قرار دهید (در صورت تمایل میتوانید گوجهفرنگیها را سرخ کنید اما طعم خام آن بهتر است).
برای تهیه سس سیر داخل کاسهای پنیر پارمزان، سیر رندهشده، سس مایونز، مقداری پودر آویشن، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و روی هر گوجهفرنگی، مقداری از این سس بریزید. در آخر برای تزیین، برگهای ریحان را روی سس سیر قرار دهید
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج قالبی با ته دیگ کنجدی😍
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
سیب زمینی رو پوست بگیرید وبرش بزنید
قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید وته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی
به آرامی برنج روش بریزد .هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید.
دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید.
کنجد حتما خام باشه
ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باشه
#پیتزای_حصیری
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ هم دما شده ۱عدد
🔹خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری
🔹آب ولرم نصف پیمانه
🔹شکر یک قاشق مربا خوری
🔹نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره
🔹شیرنصف پیمانه
🔹روغن۵قاشق غذاخوری مایع
🔹آرد اندازه نیاز
♨️طرز تهیه
خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه ۱۰تا یک ربع بمونه پف کنه. بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه. خمیر ک آماده شد روشو میپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه. مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه. من ی پیاز متوسطو با ۴۰۰گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تفت دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید .فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید. دمای فررو ۲۰۰بمدت یک ربع شایدم یکم بیشتر درآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه.
@mivhe71
#کتلت: دو عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنم وابشو ميگيريم بعد حدود سیصد گرم گوشت چرخ شده ویک نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ويا هر ادویه ای که دوست دارین اضافه میکنیم من پودر تخم گشنیز هم میریزم (راستی من اصلا تخم مرغ نمیزنم) بعضی وقتا یه حبه سیر هم رنده میکنم و دو قاشق آرد نخودچی میریزم وحسابي ورز میدیم دو بعد یک تا دو ساعت بهش استراحت میدیم و تو روغن داغ سرخ میکنیم،نوووووش جااااااانتون
حتما آب سیب زمینی و پیاز و بگیرید
خیلی نازک درست نکنید که میسوزه یا خیلی کلفت درست نکنید که مغز پخت نمیشه
اگر مواد استراحت کنه مزش خیلی بهتر میشه
پیاز و جعفری خرد شده کنار کتلت خیلی مزه میده 😋امتحان کنید
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوکوی کدو پنیری🍓
۳ عدد کدوی رنده شده متوسط
یک دوم قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه به میزان لازم
یک عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
یک قاشق روغن مایع
#کلیپ_آموزش_کوکوی_کدو_پنیری😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
@mivhe71
#سالاد_توپی_معصومه
#سالاد_معصومه
با مردم به گونه ای رفتار کن که دوست داری با تو آن گونه رفتار کنند .امام حسن (ع) (اعلام الدین)
یه سالاد خوشمزه و جینگول پینگول که خیلی برای مهمونی ها عالیه 😊 🤗.
برای ۱۸ عدد توپک
سیب زمینی ۳ عدد
خیار شور ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سس مایونز ۲ ق غ
کره مقداری
کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم
کاهو به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم .
برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین)
از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم .
این شکلی توپک ها رو درست کردم .
کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم .
داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم .
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_بادمجون
#پیش_غذا
موادلازم:
بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم
پياز كوچك:1عدد
جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ
نمك و ادويه:به مقدار لازم
براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم
مواد لازم براي سس:
كره ،مقدارى
رب گوجه فرنگي:1ق غ
آب:نصف استكان چ
طرز تهيه :
همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه.
#کلیپ_تصویری
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
کیک سه سوته👆❤️
بدون همزن و بدون فر 🤩
#تهچین_شوید_باقلا_با_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
۱)ابتدا برنج را آبکش کنید
۲)یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
۳)سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
۴)در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.
۵) حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد.
۶)مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
۷)چند تکه کره روی پلو بگذارید.
۸)قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد.
@mivhe71