eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میز غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین کتلت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج ۲پیمانه زرده تخم مرغ ۲عدد ماست یک پیمانه زعفران دم کرده ۶ق غ باقلا پخته ۱پیمانه شویدخشک ۱/۲پیمانه سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل روغن  به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز سرخ شده  ۲عدد کره  به میزان دلخواه کشمش برای تزیین به دلخواه ۱)ابتدا برنج را آبکش کنید ۲)یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید. ۳)سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود. ۴)در ظرف دیگری  مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید. ۵) حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد. ۶)مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید. ۷)چند تکه کره روی پلو بگذارید. ۸)قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم : 300 میلی‌ شیر ولرم 30 گرم خمیرمایه خیس(یا 1 و نیم پاکت خمیر مایه خشک فوری (15 گرم)، خمیر مایه خیس بهتره) 50 گرم شکر 1 عدد تخم‌مرغ 1 عدد زرده تخم‌مرغ 70 گرم کره نرم شده در دمای اتاق مقداری نمک حدود 550_530 گرم آرد طرز تهیه: شیر ، خمیر مایه خیس ، تخم مرغ ، کره ، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی به دست آورید. شاید خمیر کمی به دستتان بچسبد، با مقداری روغن‌مایع جمع کنید‌.(آرد اضافی نریزید) خمیر را داخل ظرفی بذارید روی خمیر را بپوشانید. 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را روی میز که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با کمک وردنه به ضخامت حدود 1، 1 و نیم سانتیمتر باز کنید. با یک قالب گرد و یا دهانه لیوان(به قطر 10_8 سانتیمتر) به شکل دایره‌ای برش دهید. وسط آنها را با یک قالب گرد کوچک جدا کنید. (در شیشه آب و یا ماسوره هم میشود) خمیرهای مانده را دوباره جمع کنید‌ دوباره باز کنید و همان کار را تکرار کنید. دونات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید، روی آنها را بپوشانید و 40 دقیقه استراحت دهید‌. این نکته خیلی مهم است، نرم‌تر می‌شوند و باعث می‌شود خوب مغز پخت شوند. روغن آفتابگردان 1.5 لیتری را داخل قابلمه گودی ریخته داغ کنید. بعد از اینکه روغن داغ شد حرارت شعله را به 7 درجه کاهش دهید بیشتر از این داغ نشود.(شعله متوسط رو به پایین) اگر دماسنج داشتید روغن باید 180_170 درجه باشد. دونات ها را بصورت پشت و رو بدون سوزاندن سرخ کنید. برای اینکه دونات‌ها روغن اضافی خود را پس بدهند داخل بشقابی که دستمال کاغذی حوله‌ای انداخته شده بذارید‌. بعد از اینکه کمی خنک شدند به شکلات که با روش بنماری آب کرده‌اید آغشته ‌کنید منتظر شوید سفت شود. اگر خواستید به کرم لوتوس و یا کرم پسته(سبز رنگ) آغشته کنید آنها را هم به روش بنماری آب کنید. کارهایی که در فیلم برای تزئین انجام شده: شکلات سفید و روی آن بیسکوییت اورئو لوتوس و روی آن بیسکوییت لوتوس خرد شده شکلات شیری و روی آن شکلات تلخ کرم پسته و روی آن شکلات سفید 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا