میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دونات
مواد لازم :
300 میلی شیر ولرم
30 گرم خمیرمایه خیس(یا 1 و نیم پاکت خمیر مایه خشک فوری (15 گرم)، خمیر مایه خیس بهتره)
50 گرم شکر
1 عدد تخممرغ
1 عدد زرده تخممرغ
70 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
مقداری نمک
حدود 550_530 گرم آرد
طرز تهیه:
شیر ، خمیر مایه خیس ، تخم مرغ ، کره ، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی به دست آورید. شاید خمیر کمی به دستتان بچسبد، با مقداری روغنمایع جمع کنید.(آرد اضافی نریزید)
خمیر را داخل ظرفی بذارید روی خمیر را بپوشانید. 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را روی میز که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با کمک وردنه به ضخامت حدود 1، 1 و نیم سانتیمتر باز کنید.
با یک قالب گرد و یا دهانه لیوان(به قطر 10_8 سانتیمتر) به شکل دایرهای برش دهید. وسط آنها را با یک قالب گرد کوچک جدا کنید. (در شیشه آب و یا ماسوره هم میشود)
خمیرهای مانده را دوباره جمع کنید دوباره باز کنید و همان کار را تکرار کنید.
دوناتها را روی کاغذ روغنی قرار دهید، روی آنها را بپوشانید و 40 دقیقه استراحت دهید.
این نکته خیلی مهم است، نرمتر میشوند و باعث میشود خوب مغز پخت شوند.
روغن آفتابگردان 1.5 لیتری را داخل قابلمه گودی ریخته داغ کنید. بعد از اینکه روغن داغ شد حرارت شعله را به 7 درجه کاهش دهید بیشتر از این داغ نشود.(شعله متوسط رو به پایین) اگر دماسنج داشتید روغن باید 180_170 درجه باشد.
دونات ها را بصورت پشت و رو بدون سوزاندن سرخ کنید. برای اینکه دوناتها روغن اضافی خود را پس بدهند داخل بشقابی که دستمال کاغذی حولهای انداخته شده بذارید. بعد از اینکه کمی خنک شدند به شکلات که با روش بنماری آب کردهاید آغشته کنید منتظر شوید سفت شود. اگر خواستید به کرم لوتوس و یا کرم پسته(سبز رنگ) آغشته کنید آنها را هم به روش بنماری آب کنید.
کارهایی که در فیلم برای تزئین انجام شده:
شکلات سفید و روی آن بیسکوییت اورئو
لوتوس و روی آن بیسکوییت لوتوس خرد شده
شکلات شیری و روی آن شکلات تلخ
کرم پسته و روی آن شکلات سفید
🍔 @mivhe71
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بال_مکزیکی
با صدا ببینید🔉
یک کیلو بال یا کتف مرغ
آرد سفید (دو الی سه قاشق )
نمک (یک قاشق)
فلفل (یک قاشق)
اینارو مخلوط میکنیم قشنگ و بعد تو روغن سرخ میکنیم.
تو همون ماهیتابه اندازه یه قاشق روغن نگه میداریم و بهش
سرکه سفید (دو قاشق )
سویا سس (دو قاشق)
سرکه بالزامیک (یک قاشق)
فلفل قرمز( نصف قاشق اگر تندی بیشتر میخواید یه قاشق )
عسل ( یک قاشق )
اضافه میکنیم.وقتی که بال هامون دارن میپزن به هردو طرف کنجد اضافه میکنیم و از مایع میریزیم روی بال ها و حرارت رو خاموش میکنیم برای دو تا سه دقیقه درش رو میگذاریم و بعد دیگه برید واسه خودتون نوش جان کنید دیگه
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شیرینی_مقوی
👩🍳مواد لازم
آرد۱/۵ پیمانه
زرده تخم مرغ=۲عدد
پودر قند=۱پیمانه
کره آب شده=۱پیمانه
وانیل=یک ق چ
مغز پسته و بادام=۱پیمانه
#طرز_تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ و وانیل و پودر قند را با همزن خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد در ۲نوبت کره را اضافه میکنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر جوری که به دست نجسبد یک خمیر لطیفی بدست بیاد ،در آخر هم مغز پسته و بادام را اضافه کرده و به شیرینی هامون هر شکلی که دوست داریم یا با کف دست قلقلی میکنیم یا با قیف ماسوره دار درون سینی فر به مدت۱۵دقیقه می گذاریم ؛
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71