eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تردوخوشمزه یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم برای قلقلی: گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز رنده و آبگرفته شده 1 عدد سیر رنده شده 1 حبه تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 2 ق غذاخوری نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم جعفری ساطوری شده 2 ق غذاخوری پودر زیره به مقدار لازم مواد لازم برای سس: کره 2 ق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 و نیم ق غذاخوری آب جوش 1 لیوان نمک و فلفل سیاه سیب زمینی استانبولی یا سیب زمینی کوچیک گوجه گیلاسی فلفل سبز موسیر ( یا چند حبه سیر) طرز تهیه: ابتدا تمام مواد مربوط به گوشت قلقلی رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید، وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد قلقلی هایی به اندازه یک گردو درست کنید و کنار بذارید. سیب زمینی های شسته شده رو از وسط نصف کنید ( اگر بزرگ بود 4 قسمت کنید) و با کمی روغن سرخ کنید ( خیلی لازم نیست سرخ بشه، در حدی که روی سیب زمینی که کمی طلایی بشه کافیه ) ه برای سس: ابتدا رب رو با کره و یک ق روغن تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه، سپس نمک و فلفل سیاه و یک تا یک لیوان آب بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم چند دقیقه بجوشه و بعد از روی حرارت برمیداریم. درنهایت قلقلی هارو به همراه سیب زمینی، گوجه گیلاسی و فلفل سبز و موسیر بصورتی ردیفی داخل ظرف موردنظر میچینیم و سسی که آماده کردیم رو میریزیم روی مواد و در فر که از قبل گرم شده قرار میدیم، با دمای صد و هشتاد درجه تا زمانی که سس تبخیر و غلیظ بشه و روی قلقلی ها کمی طلایی بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا