میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خوراک_قلقلی
مواد لازم برای قلقلی:
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز رنده و آبگرفته شده 1 عدد
سیر رنده شده 1 حبه
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 2 ق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
جعفری ساطوری شده 2 ق غذاخوری
پودر زیره به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
کره 2 ق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 و نیم ق غذاخوری
آب جوش 1 لیوان
نمک و فلفل سیاه
سیب زمینی استانبولی یا سیب زمینی کوچیک
گوجه گیلاسی
فلفل سبز
موسیر ( یا چند حبه سیر)
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد مربوط به گوشت قلقلی رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید، وقتی کاملا مخلوط و یکدست شد قلقلی هایی به اندازه یک گردو درست کنید و کنار بذارید.
سیب زمینی های شسته شده رو از وسط نصف کنید ( اگر بزرگ بود 4 قسمت کنید) و با کمی روغن سرخ کنید ( خیلی لازم نیست سرخ بشه، در حدی که روی سیب زمینی که کمی طلایی بشه کافیه )
ه
برای سس:
ابتدا رب رو با کره و یک ق روغن تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه، سپس نمک و فلفل سیاه و یک تا یک لیوان آب بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم چند دقیقه بجوشه و بعد از روی حرارت برمیداریم.
درنهایت قلقلی هارو به همراه سیب زمینی، گوجه گیلاسی و فلفل سبز و موسیر بصورتی ردیفی داخل ظرف موردنظر میچینیم و سسی که آماده کردیم رو میریزیم روی مواد و در فر که از قبل گرم شده قرار میدیم، با دمای صد و هشتاد درجه تا زمانی که سس تبخیر و غلیظ بشه و روی قلقلی ها کمی طلایی بشه
@mivhe71