میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#پاناکوتا_قهوه
شیر : ۳ لیوان
شکر : ۱ لیوان
خامه صبحانه : ۱ پاکت
پودر ژلاتین : ۱ ق غ پر
آب : نصف لیوان
پودر قهوه : ۱ ق چ(من نصف ریختم)
وانیل : نصف ق چ
ابتدا پودر ژلاتین و با نصف لیوان آب سرد بصورت بنماری حل کنید تا شفاف بشه
حالا سه لیوان شیر رو با یک لیوان شکر مخلوط کرده روی حرارت بزارید تا شکرش حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه) حرارت و خاموش کنید ژلاتین بنماری رو بهش اضافه کنید وانیل و بهش اضافه کنید حالا یک پاکت خامه صبحانه رو با کمی مخلوط شیر و شکر مخلوط کنید هم بزنید تا یکدست بشه(اینکار برای اینه که خامه داخل شیر نمیبره)به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
سه ق غ از مواد و جدا کنید پودر قهوه بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
قالب و با کمی روغن مایع چرب کنید مواد سفید و داخل قالب بریزید و موادی که پودر قهوه زدین را روی مواد سفید بریزید بمدت سه ساعت بزارید داخل یخچال تا ببنده وقتی سفت شد اطراف دسر و با نوک کارد جدا کنید و روی ظرف سرو برگردونید میبینید که قهوه زیر دسر تهنشین شده😊
#کیک_یزدی
مواد لازم برای ۱۲ کیک👇
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
مخلوط شیر و گلاب : ۱ لیوان(من ۳ قاشق غذاخوری گلاب ریختم)
روغن مایع : سه چهارم لیوان
آرد سفید: ۲/۵ لیوان
عسل : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۲ ق م
پودر هل : ۱ ق چ
وانیل : نوک ق چ
ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزده تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کنید دوباره یک دقیقه هم بزنید بعد روغن مایع را اضافه کنید و یک دقیقه هم زده حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و به مواد اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشته و بریزید و در فر با درجه ۲۰۰ درجه بمدت ۲۵ دقیقه بزارید.
نکته :
برای کیک یزدی دمای فر خیلی مهمه باید فر از قبل داغ بشه و حرارت زیاد باشه
میتونید بجای شیر از ماست استفاده کنید.
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سوپ_مرغ_فوری
▫️روغن زیتون یک ق غ
▫️پیاز خرد شده یک پیمانه
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه
▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
▫️هویج خرد شده سه پیمانه
▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه
▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه
▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه
🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید
سوپ را به صورت داغ میل کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#كوكو_پيازچه
پيازچه خرد شده : ١ ليوان
سيب زميني پخته و رنده شده :٣ عدد متوسط
تخم مرغ درشت : ٢ عدد(كوچيك ٣ عدد)
جعفري خرد شده : ١ ق غ
زردچوبه :١ ق چ
فلفل قرمز و سياه
نمك : بميزان لازم
همه مواد و با هم مخلوط كنيد داخل روغن داغ دو طرف كوكو رو سرخ كنيد.
#آش_بلغور
بلغور : ١ ليوان
عدس : نصف ليوان
نخود پخته : ١ ليوان
لوبيا چيتي پخته :١ ليوان
سبزي آش : ٢ ليوان(شويد،گشنيز،جعفري،اسفناج)
عصاره مرغ : ٢ عدد
زردچوبه،نمك و فلفل بميزان لازم
اول از همه يه پياز متوسط و خرد كرده و داخل كمي روغت تفت بدين وقتي طلايي شد كمي زردچوبه،فلفل بهش اضافه كنيد عدس رو همراه دو ليوان آب بهش اضافه كنيد دو عدد عصاره مرغ و با يك ليوان آب مخلوط كنيد و اضافه كنيد در قابلمه رو بزاريد نيم ساعت اجازه بدين تا عدس نيم پز بشه وقتي نيم پز شد بلغور و بهش اضافه كنيد دو سه قل كه زد سبزي آش نخود و لوبيا رو بهش اضافه كنيد در اين فاصله نمك آش و تست كنيد چون من عصاره مرغ ريختم و با كشك سرو ميكنيم نمك نريختم در قابلمه رو براريد اجازه بدين كاملا بپزه و جا بيفته با كشك و پياز داغ تزيين كنيد.
@mivhe71