میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سوپ_مرغ_فوری
▫️روغن زیتون یک ق غ
▫️پیاز خرد شده یک پیمانه
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه
▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد
▫️هویج خرد شده سه پیمانه
▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه
▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه
▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه
🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید
سوپ را به صورت داغ میل کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#كوكو_پيازچه
پيازچه خرد شده : ١ ليوان
سيب زميني پخته و رنده شده :٣ عدد متوسط
تخم مرغ درشت : ٢ عدد(كوچيك ٣ عدد)
جعفري خرد شده : ١ ق غ
زردچوبه :١ ق چ
فلفل قرمز و سياه
نمك : بميزان لازم
همه مواد و با هم مخلوط كنيد داخل روغن داغ دو طرف كوكو رو سرخ كنيد.
#آش_بلغور
بلغور : ١ ليوان
عدس : نصف ليوان
نخود پخته : ١ ليوان
لوبيا چيتي پخته :١ ليوان
سبزي آش : ٢ ليوان(شويد،گشنيز،جعفري،اسفناج)
عصاره مرغ : ٢ عدد
زردچوبه،نمك و فلفل بميزان لازم
اول از همه يه پياز متوسط و خرد كرده و داخل كمي روغت تفت بدين وقتي طلايي شد كمي زردچوبه،فلفل بهش اضافه كنيد عدس رو همراه دو ليوان آب بهش اضافه كنيد دو عدد عصاره مرغ و با يك ليوان آب مخلوط كنيد و اضافه كنيد در قابلمه رو بزاريد نيم ساعت اجازه بدين تا عدس نيم پز بشه وقتي نيم پز شد بلغور و بهش اضافه كنيد دو سه قل كه زد سبزي آش نخود و لوبيا رو بهش اضافه كنيد در اين فاصله نمك آش و تست كنيد چون من عصاره مرغ ريختم و با كشك سرو ميكنيم نمك نريختم در قابلمه رو براريد اجازه بدين كاملا بپزه و جا بيفته با كشك و پياز داغ تزيين كنيد.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین پیاز
.
.
.
❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌
👇👇👇
👩🍳آموزش غذاهای خوشمزه با دستور کامل
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ساندویچ_پنینی_مرغ_و_بادمجان
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد
روغن زیتون
سیر ۱ حبه
پنیر گودا یا پیتزا
نان باگت
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر، نمک و فلفل، لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه، بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را طبق عکس روی نان ساندویچی بریزید سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید (من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید) سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بذارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید ،تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم
نوش
🍔 @mivhe71