eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
پيازچه خرد شده : ١ ليوان سيب زميني پخته و رنده شده :٣ عدد متوسط تخم مرغ درشت : ٢ عدد(كوچيك ٣ عدد) جعفري خرد شده : ١ ق غ زردچوبه :١ ق چ فلفل قرمز و سياه نمك : بميزان لازم همه مواد و با هم مخلوط كنيد داخل روغن داغ دو طرف كوكو رو سرخ كنيد. بلغور : ١ ليوان عدس : نصف ليوان نخود پخته : ١ ليوان لوبيا چيتي پخته :١ ليوان سبزي آش : ٢ ليوان(شويد،گشنيز،جعفري،اسفناج) عصاره مرغ : ٢ عدد زردچوبه،نمك و فلفل بميزان لازم اول از همه يه پياز متوسط و خرد كرده و داخل كمي روغت تفت بدين وقتي طلايي شد كمي زردچوبه،فلفل بهش اضافه كنيد عدس رو همراه دو ليوان آب بهش اضافه كنيد دو عدد عصاره مرغ و با يك ليوان آب مخلوط كنيد و اضافه كنيد در قابلمه رو بزاريد نيم ساعت اجازه بدين تا عدس نيم پز بشه وقتي نيم پز شد بلغور و بهش اضافه كنيد دو سه قل كه زد سبزي آش نخود و لوبيا رو بهش اضافه كنيد در اين فاصله نمك آش و تست كنيد چون من عصاره مرغ ريختم و با كشك سرو ميكنيم نمك نريختم در قابلمه رو براريد اجازه بدين كاملا بپزه و جا بيفته با كشك و پياز داغ تزيين كنيد. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین پیاز . . . ❌برای آموزش های بیشتر همراه ما باشید❌ 👇👇👇 👩‍🍳آموزش غذاهای خوشمزه با دستور کامل @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: سینه مرغ ۱ عدد بادمجان ۱ عدد پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری جعفری ۱/۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل مقدار لازم لیموترش و زست لیمو برای مزه دار کردن مرغ ۱ عدد روغن زیتون سیر ۱ حبه پنیر گودا یا پیتزا نان باگت طرز تهیه ابتدا سینه مرغ رو با پوره سیر، نمک و فلفل، لیموی تازه و زست لیمو و روغن زیتون مزه دار میکنیم بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدید تا مرغ خوش طعم بشه، بعد خیلی راحت پنیر خامه ای را با جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل و پوره سیر مخلوط کنید و مواد آماده شده را طبق عکس روی نان ساندویچی بریزید سپس بادمجان ها را به هر روشی دوست دارید برش بزنید و تلخیشو بگیرید و بعد سرخ کنید (من با پوست دوست داشتم ولی شما میتونید پوست بادمجان را جدا کنید) سپس روی پنیر بادمجان سرخ شده و روغن گرفته را بچینید و سپس سینه مرغ را که از قبل استراحت دادیم را گریل کنید بدون هیچ روغن اضافی و روی بادمجان ها بذارید و روی مرغ پنیر گودا یا پیتزا یا هر پنیری که دوست دارید ،تکه بعدی نان را روی پنیر گذاشته و در تابه داغ بدون روغن گریل میکنیم نوش 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
من اومدم باز با یه غذای بدون گوشت دیگه تقریبا یه مدل شامیه و با سس گوجه فرنگی سرو میشه همچین تا حدودیم من دراوردیه و خودمم برای اولین بار بود که درستش کردمو نتیجه اش خوب شد البته بعد تلاش بسیار برای به ثمر نشستن شامیش😅😅😅 خلاصه که این رسپی ای که میبینین همچین همینطوری راحت اینشکلی نشده و قبلش یه گندایی زده شده حالا بگذریم، بذارین دستورشو بهتون بگمو از من میشنوین حتما درستش کنین که خوشتون میاد.... مواد لازم: یکو نیم پیمونه لوبیا سفید پخته یک پیمونه عدس پخته یدونه تخم مرغ یه قاشق غذاخوری رب گوجه دو قاشق غذاخوری پیاز داغ چهار تا گوجه فرنگی یک مشت کوچیک جعفری اول از همه لوبیا و عدس پخته رو میریزیم تو غذاساز تا تقریبا حالت خمیری پیدا کنن (لازم نیست کاملا پوره ای و یکدست بشن همین که چسبندگی پیدا کنن کافیه) بعد این مخلوطمون رو با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا شبیه مایه شامی یا کتلت بشه اگه به اندازه ی کافی چسبندگی نداشت یکمم آرد اضافه میکنیم بعد به اندازه ی یه گردو ازشون برمیداریم گردشون میکنیمو یکمم فشارشون میدیم تا سطحشون صاف بشه و دو طرفشون رو سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن از ماهیتابه درشون میاریم و تو همون ماهیتابه رب و پیاز داغ رو با نمک، فلفل و هر ادویه ای دوست داریم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد من به جای نمکو فلفلو ادویه هم تو مایه شامی و هم تو سسش فقط ادویه خورشتی مگی ریختم که دوسشم داشتم بعدش بهش گوجه هایی که پوست کندیم و خرد کردیم رو اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم تا گوجه ها یکم آب بندازن آخرشم یه لیوان آب اضافه میکنیم تا سسمون بپزه و وقتی سس یکم قوام اومد شامیامون رو بهش اضافه میکنیم تا شامیا هم مزه ی سس رو بگیرن و خورشتمون کم کم جا بیوفته و غلیظ بشه آخرشم جعفری خرد شده اضافه میکنیم بابت عطرش و تمام... ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ 🆔 @mivhe71