eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات-مغزدار _خونگی ابتدا پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کردم (من شیر عسلی رو خودم درست کردم) و به شکل خمیر درآوردم بعد تو قالب کمی شکلات ذوب شده ریختم بعد اینکه گرفت از اون خمیر نارگیل ریختم و بعد دوباره روش شکلات ریختم گذاشتم یخچال تا بگیره (میتونید وقتی شکلات زیرش ریختین همون موقع هم خمیر رو هم بریزین مشکلی پیش نمیاد). پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه. @mivhw71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودرنارگیل چرب ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۸۰ گرم پودرقند ۴ق غ پر(بیشتر هم میتونین بزنین) شیر عسلی دوقاشق غذاخوری (به دلخواه) در ظرفی خامه و پودرقند رو باهمزن ۳الی۵دقیقه بزنین تا حجم بگیره.همزن رو کنار گذاشته و پودرنارگیل رو در چندمرحله اضافه کرده و با قاشق بخورد همدیگ داده تا بحالتی برسد ک کاملا با دست قابل فرم دادن باشد.بعد شیرعسلی رو اضافه کنید. حالا توپ هایی ب اندازه دلخواه درست کرده و در پودر نارگیل بغلتونین تا ظاهر زیباتری داشته باشه. من داخلش گردو خرد شده گذاشتم .بذارین یخچال تا کاملا سرد بشه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭🍡🍭سُفرتو رنگی کن 🍭🍡🍭 🍥 سالاد 🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌 🍹🍕🍹 @mivhe71🍹🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:دو لیوان شیر.شکر نصف لیوان.دو قاشق غذاخوری ارد گندم.یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت_نصف قاشق چایخوری وانیل.زرده تخم مرغ یک عدد.خامه صبحانه صد گرم.پودر قند یک قاشق غذا خوری.بیسکوییت پودر شده.میوه . . طرز تهیه:اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم. . .@mivhe71