فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس لبخند😊😍😋
🍌🍍🍉🍽🍉🍍🍌
🍹🍕🍹 @mivhe71
#دسر_ویکتوریا
مواد لازم:دو لیوان شیر.شکر نصف لیوان.دو قاشق غذاخوری ارد گندم.یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت_نصف قاشق چایخوری وانیل.زرده تخم مرغ یک عدد.خامه صبحانه صد گرم.پودر قند یک قاشق غذا خوری.بیسکوییت پودر شده.میوه .
.
طرز تهیه:اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
.
.@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#توپک_بیسکویتی
#ژله_شیر
بیسکوییت ساقه طلایی ۲ بسته
پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری
پودرکاکائو : ۱ قاشق غذاخوری پر
شیر : نصف لیوان
نوتلا : ۲ قاشق غذاخوری
بیسکوییتها رو با میکسر میکس و پودر کنید پودر قند،پودر کاکائو و نوتلا رو بهش اضافه کنید سپس نوتلا رو اضافه کرده با قاشق مخلوط کنید و شیر و کم کم بهش اضافه کنید(تا جایی شیر اضافه کنید که خمیری بشه و راحت بشه شکل داد)با دست ورز بدین تا خمیری بشه از خمیر به اندازه گردو بردارید و گرد کنید سپس داخل شکلات آبشده بغلطونید.برای شکلات آبشده ۱۵۰ گرم شکلات و روی کتری با بخار اب بنماری کنید یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید توپکها رو داخلش بغلطونید با پودر پسته تزیین کنید.
ژله شیر
یک بسته ژله آلبالو را با یک لیوان و نیم آبجوش مخلوط و بنماری کنید قالب مورد نظر و چرب کرده ژله البالو رو داخل قالب بریزید بزارید داخل یخچال تا نیم بند بشه در این فاصله دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان اب جوش آماده کنید بزارید تا کاملا خنک بشه وقتی خنک شد یک لیوان شیر بهش اضافه کنید(شیر و ژله باید هم دما باشند وگرنه میبره)روی ژله آلبالوی نیم بند بریزید بندت ۳ ساعت بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده وقتی سفت شد اطراف دسر و با نوک کارد از قالب جدا کنید و روی بشقاب سرو برگردونید با دمای محیط اجازه بدین از قالب جدا بشه.
.
.
@mivhe71