10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شلهخرمایی
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است
#حلوا_شیر
🍭🍭🍭
شیر 1 لیوان
آرد 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
🍮🍮آب را با شکر بجوشانید وقتی آماده شد زعفران وگلاب را اضافه کنید. آرد و روغن را روی حرارت گذاشته تا حدی که گرم شود سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. اگر به ته قابلمه می چسبید کمی روغن به آن اضافه کنید به هم زدن 30 دقیقه ادامه دهید. سپس شهد را اضافه کرده و هم بزنید در ظرف کشیده و تزیین کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#فرني
🍨مخصوص ماه رمضان🍨
✍من در ازاي هر ليوان شير سرد،يك ق غ سر پُر آرد برنج ،يك ق غ شكر و يك ق غ گلاب در نظر ميگيرم.
شير حتما سرد باشه تا آرد برنج گوله نشه.به جز گلاب،بقيه مواد رو مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بذاريد و هم بزنيد تا به غلظت مناسب برسه،بعد از سرد شدن سفتتر ميشه پس بيش از حد نذاريد روي شعله غليظ بشه چون بعد از خنك شدن ترك ميخوره و حالت لاستيكي پيدا ميكنه.اواخر پخت گلاب رو اضافه كنيد و تا داغه در ظرف دلخواه بريزيد 😊
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜