eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای تهیه ی حلوای پسته آرد  سفید یک لیوان ،آرد برنج یک سوم لیوان ،شکر دو ونیم لیوان ،آب ۵ لیوان گلاب نصف لیوان ،روغن به میزان لازم  پودر پسته نصف لیوان رنگ خوراکی سبز چند قطره آردها  رو با هم تفت میدیم با حرارت ملایم که بو بخوره ولی رنگش تغییر نکنه ،حدودا ۱۰ دقیقه تفت میدیم بعد روغن رو اضافه کرده و دوباره با حرارت کم تفت میدیم تا یه مخلوط رقیق به دست بیاد بعد شکر و آب رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم در حد حل شدن شکر نمیخواد جوش بخوره ، چند قطره رنگ خوراکی سبز رو به شیره ی شکر اضافه کرده رنگش رو میزانش به دلخواه خودتون ،کم کم آب و شکر رو به آرد و روغن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم ،مواظب باشید گلوله نشه آردها این کار رو همبنجور ادامه میدیم تا آب و شکر تموم بشه ، وباز خوب هم میزنیم تا حلوا یکدست بشه در مرحله ی آخر پودر پسته و گلاب رو اضافه کرده ودوباره هم میزنیم که به اصطلاح حلوا قنداق بشه و به ظرف نچسبه ودر ظرف میریزیم وتزئین میکنیم و نوش جان 🙏🙏🙏حلوای پسته آوردم دهنتون شیرین بشه🙏🙏 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک زردآلو آرد 2 لیوان. تخم مرغ 3عدد. ماست 1لیوان. روغن مایع یکسوم لیوان. کره 100گرم. شکر1لیوان.وانیل نصف ق چ. بکینگ پودر1ق غ.زردآلو به تعدادلازم. اول مواد روبه دمای محیط برسونید. کره روروغن وشکر ووانیل رو 5دقیقه باهمزن برقی میزنیم تا کشداربشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم وهردفعه 30ثانیه بادور تند میزنیم. بعدماست رو اضافه ودرحد مخلوط شده میزنیم. حالاآردوبکینگپورد روکه 3بار باهم الک شدن روطی سه مرحله به مواد اضافه کرده وبا لیسک،دورانی هم میزنیم. قالب باروغن جامدچرب وآرد پاشی بشه. یا کاغذروغنی بندازید. مواد روداخلش میریزیم وصاف میکنیم.زردآلو هارو ار وسط دونیم کرده وروی کیک میچینیم طوری که قسمت داخلی بالا قراربگیره(وگرنه ممکنه داخل کیک فروبره وته قالب بمونه).فراز قبل گرم بشه .دما180 زمان حدودا1ساعت. زمان تقریبی هست واحتیاج به چک کردن باخلال دندون داره.که داخل کیک فرو میکنیم اگه به مواد آغشته شد دوباره زمان میدیم. واگه تمیز بیرون اومد کیکمون پخته).برای فر برقی دما 160مناسبتره. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(طیبه) من برای دو نفر، هشت تا تربچه متوسط ، یه دونه سیب زمینی و پیاز متوسط ، سه حبه سیر ، یه قاشق غذاخوری شوید خشک ، پنج شش قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، یه دونه تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی زیره رو داخل غذاساز میکس کردم . حداقل یه ساعت داخل یخچال گذاشتم و بعد به شکل دلخواه سرخ کردم . اولش کمی تردید داشتم برای طعم و پختش ولی بعد که تستش کردم عاشقش شدم . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین. رسپی توی پیج و کانالم موجوده. نوش جونتون عزیزانم 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  ابتدا یک قاشق غذاخوری پودر ژله دلخواه رو با دو ق غ آب جوش ترکیب کرده و بن ماری کنید و بذاریدخنک بشه بعد یک ق غ سر پُر نشاسته با دو ق غ شکر رو، به یک پیمانه شیر اضافه کرده مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودینگی و غلیظ بشه مثل فرنی. ژله رو بهش اضافه کنید و بذارید تا کنار خنک بشه. وقتی خنک شد، صد گرم خامه صبحانه و یک سوم پیمانه شکر رو به پودینگ اضافه کرده و هم بزنید ،  در آخر صد گرم پاستیل ریز خورد شده رو به موادمون اضافه کرده و در قالب های سیلیکونی بریزید چوب بستنی هم یادتون نره، در فریزر بمدت حداقل پنج ساعت قرار بگیره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کشک بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا