eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩‍🍳مواد لازم 1 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید) 300-400 گرم گوشت چرخ کرده 3-4 عدد فلفل سبز 2 عدد پیاز 3 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه) نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و در محیط ولرم استراحت بدید(حدود 45 دقیقه) مقدار کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید.پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت داده گوشت چرخ کرده را اضافه کنید سپس فلفل خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید.در آخر گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب را اضافه کنید هم بزنید ادویه و نمک را اضافه کرده اجاق را خاموش کنید. میتونیدخمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید تا هوای خمیر گرفته شود از خمیر چانه هایی به بزرگی نارنگی جدا کنید.مثل فیلم وسط آنها را گود کنید.از مواد گوشتی داخل آن بذارید.به کناره هایش زرده تخم مرغ بزنید.(ضمنا میتوانید 15_10 دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 200 از قبل گرم شده تا وقتی صورتی رنگ شود بپزید(حدود 25_20 دقیقه) 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیر 1 کیلو شیره خرما  5 ق غ نمک  2 ق غ سرکه به میزانی که روی سیرها را بپوشاند نکته: سیر ترشی رو می تونین با پوست و یا بی پوست درست کنین، که من اینجا بی پوست درست کردم. ابتدا سیرها رو کاملا پوست گرفته و تمیز شسته و میذاریم آبشون خشک شه (اگر هم بصورت بوته ای درست میکنین، بوته ها رو تمیز بشورین). بعد سیرها رو داخل قابلمه می ریزیم و روی اونها رو با سرکه می پوشونیم و نمک و شیره خرما رو هم بهشون اضافه کرده و خوب هم می زنیم وسپس بمدت 4 تا 5 دقیقه روی شعله میزاریم تا بجوشن. بعد از 5 دقیقه زیر گاز رو خاموش کرده و می زاریم ترشی سرد شه. سرد که شد داخل شیشه می ریزیم. این ترشی خوشمزه روز بعد آماده خوردنه. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی مواد لازم: آرد🥡 ۲ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱/۴ پیمانه شکر🍚 ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 ۲ عدد شکلات چیپسی🍫 ب مقدار لازم جوش شیرین🥄 ۱ قاشق چایی خوری بکینگ پودر🥄 ۱ قاشق چایی خوری نمک🧂‌۱/۲ قاشق چایی خوری روغن🥃 ۱/۲ پیمانه دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه نکته:بستگی ب دمای فر داره ممکن کمتر یا بیشتر باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی 🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم. پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم. 👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم. کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم. داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شنیسل_مرغ مواد لازم : فیله مرغ (سینه مرغ ) : به تعدا لازم پودر  سوخاری : به میزان لازم  من از ارد معمولی استفاده میکنم میتونیدازتخم مرغ هم استفاده کنید برای سرخ کردن فیله ها من تخم مرغ نمیزنم 😃 نمک : نصف  قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز آویشن زردچوبه یک قاشق  چایخوری طرز تهیه : فیله های مرغ(میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید ) رو  شسته  بعد با بیفتک کوب کل سطح فیله ها رو  میکوبیم تا تمام قسمتها به یه اندازه صاف بشه حالا  فیله های  مرغ رو در مخلوط نمک و زعفران آبلیمو  وپیاز خردشده   به مدت چندساعت حداقل ۲ ساعت مزه دار کردم و سپس  در ظرفی  2 عدد تخم مرغ  رو هم زده و فیله ها رو اول آرد که با نمک وفلفل وزردچوبه و اویشن  مخلوط کردیم زده  بعد تخم مرغ و دوباره داخل اردمغلطونیم و حالا به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار میدم و از یخچال خارج کرده و در تابه سرخ کنید . نکته : حتما اجازه بدید یک طرف شنیسل هاتون سرخ بشه بعد برگردونید تا اونطرفشم سرخ شه👌 @mivhe71