#ميني_پيتزا
اين ميني پيتزا خيلي زود اماده ميشه وخيلي هم خوشمزه ميشه ازدرست كردنش غافل نشيد....
براي شروع پنجاه گرم كره اب شده ويك حبه سير رنده شده ويك مشت ريحون تازه ريز شده رو باهم تركيب كنيدبعد نون تست روبا كمك ورنه كمي نازكتر كنيد وبعد با يك قالب گرد كناره هاي تست رو جدا كنيد واز سسي كه اماده كردين روش بماليدوداخل قالب هاي مافين به ارامي بزاريد وداخل فر با دماي١٨٠درجه به مدت ١٠دقيقه بپزيد وقتي نون ها رو ازفرخارج كردين اول داخل هركدوم كمي پنير موزارلا وبعد كمي كالباس رنده شده وبعد سس پيتزا وبعد دوباره پنير ودراخر هم كالباس روقالب بزنيد وبچينيد روي پنير ودرنهايت داخل فربزاريد تا پنير اب بشه
اميدورام كه درست كنيد ولذت ببريد
@mivhe71
#_بستنی_نسکافه_ای🍨🍨
#کافی_شاپ_خونگی
400 گرم شیرعسل
100 میلی لیتر شیر
300 میلی لیتر خامه پرچرب
4 قاشق چایخوری نسکافه
✍طرزتهیه:
شیر را گرم کنین و نسکافه رو داخلش حل کنید، خامه و شیرعسل رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد 1 ساعت بزارین فریزر، بعد از فریزر دربیارین و اونقدر با همزن بزنین تا سفت بشه، بعد بازم بزارین فریزر، 1 ساعت و دوباره دربیارین و هم بزنیناین کارو اونقدر انجام بدین تا به بافت دلخواه برسید.بعد داخل ظرف دربسته بزارین فریزر و چند دقیقه قبل از سرو، از فریزر دربیارین اگه ماشین بستنی ساز دارین،بعد از اولین درآوردن از فریزر، بریزین داخلش و طبق دستورالعمل روی دستگاه بستنی درست کنین برای بستنی وانیلی، وانیل و برای کاکائویی، 4 قاشق چایخوری پودر کاکائو بزنین، یا بیشتر.
@mivhe71
#دسر موزی
برای این دسر دو و نیم بسته ژله موز رو با دو و نیم لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم تا کاملا شفاف بشه وقتی از گرما افتاد یه لیوان بستنی وانیلی و یا موزی ،نصف لیوان خامه صبحانه و نصف لیوان شیر که همه هم دمای ژله باشند را به ژله اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه قالب رو کمی چرب میکنیم و مواد رو توش میریزیم و میذاریمش یخچال کمی که حالت ژله ای گرفت یه دونه موز رو خرد میکنیم و داخل ژله میریزیم و آروم مخلوط میکنیم طوری که به جداره و کف قالب نرسه مجددا حدودا شش ساعت داخل یخچال میذاریم وقتی کاملا بست ژله رو از جداره جدا میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم وسط آفتابگردون رو کمی بریلوی توت فرنگی زدم و با برس کمرنگش کردم . روش شکلات تخم هندونه ریختم دورش رو هم با باخامه سبز برگ زدم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خمیر_پیراشکی_فوری
#شام
#عصرونه
#فینگرفود
رول رنگي يا پيراشگي رنگي ي پيش غذاي شيك و راحت براي مهماني هاي عصرانه شما اين خمير احتياجي به خمير ترش و استراحت ندارد و سريع اماده ميشود پیراشکی رنگی بدون خمیر مایه
بدون نیاز به استراحت
150 گرم کره هم دمای اتاق و نرم
نیم پیمانه شير
نیم پیمانه روغن مايع
2 قاشق غذاخوری ماست
2 سفیده تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چايخوري نمک
10 گرم بکینگ پودر
5 الی 5ونیم پیمانه آرد تا حدي كه اخمير بدستتون نچسبد
1 فلفل قرمز کوچک
1 فلفل سبز
1 هویج کوچک
1 مشت شوید
-
برای داخلش، پنیر بدون نمک یا پنیر پیتزا -
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجديا ي مقدار سياه دانه يا ميتونين زرده تخم مرغ و روغن و زعفرون بزنين -طرز تهیه همه مواد بجز مواد خشک و سبزیجات رو باهم مخلوط کنین، مواد خشک رو اضافه کنین و خوب ورز بدین تا حدي ارد به اضافه كنين تا خمير لطيفي داشته باشين ارد زيادي به خورد خمير ندين ، بعد سبزیجات ریز خرد شده رو اضافه کنید و ورز بدین.از خمیر توپهای به اندازه نارنگی بردارین و داخلشون مواد دلخواه بزارین و روی سینی فر که چرب کردین بچینین و روشون زرده بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده با دماي 190 درجه بپزین تا رویش طلایی شود
@mivhe71