#_بستنی_نسکافه_ای🍨🍨
#کافی_شاپ_خونگی
400 گرم شیرعسل
100 میلی لیتر شیر
300 میلی لیتر خامه پرچرب
4 قاشق چایخوری نسکافه
✍طرزتهیه:
شیر را گرم کنین و نسکافه رو داخلش حل کنید، خامه و شیرعسل رو اضافه کنید و مخلوط کنید، بعد 1 ساعت بزارین فریزر، بعد از فریزر دربیارین و اونقدر با همزن بزنین تا سفت بشه، بعد بازم بزارین فریزر، 1 ساعت و دوباره دربیارین و هم بزنیناین کارو اونقدر انجام بدین تا به بافت دلخواه برسید.بعد داخل ظرف دربسته بزارین فریزر و چند دقیقه قبل از سرو، از فریزر دربیارین اگه ماشین بستنی ساز دارین،بعد از اولین درآوردن از فریزر، بریزین داخلش و طبق دستورالعمل روی دستگاه بستنی درست کنین برای بستنی وانیلی، وانیل و برای کاکائویی، 4 قاشق چایخوری پودر کاکائو بزنین، یا بیشتر.
@mivhe71
#دسر موزی
برای این دسر دو و نیم بسته ژله موز رو با دو و نیم لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم تا کاملا شفاف بشه وقتی از گرما افتاد یه لیوان بستنی وانیلی و یا موزی ،نصف لیوان خامه صبحانه و نصف لیوان شیر که همه هم دمای ژله باشند را به ژله اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه قالب رو کمی چرب میکنیم و مواد رو توش میریزیم و میذاریمش یخچال کمی که حالت ژله ای گرفت یه دونه موز رو خرد میکنیم و داخل ژله میریزیم و آروم مخلوط میکنیم طوری که به جداره و کف قالب نرسه مجددا حدودا شش ساعت داخل یخچال میذاریم وقتی کاملا بست ژله رو از جداره جدا میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم وسط آفتابگردون رو کمی بریلوی توت فرنگی زدم و با برس کمرنگش کردم . روش شکلات تخم هندونه ریختم دورش رو هم با باخامه سبز برگ زدم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خمیر_پیراشکی_فوری
#شام
#عصرونه
#فینگرفود
رول رنگي يا پيراشگي رنگي ي پيش غذاي شيك و راحت براي مهماني هاي عصرانه شما اين خمير احتياجي به خمير ترش و استراحت ندارد و سريع اماده ميشود پیراشکی رنگی بدون خمیر مایه
بدون نیاز به استراحت
150 گرم کره هم دمای اتاق و نرم
نیم پیمانه شير
نیم پیمانه روغن مايع
2 قاشق غذاخوری ماست
2 سفیده تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چايخوري نمک
10 گرم بکینگ پودر
5 الی 5ونیم پیمانه آرد تا حدي كه اخمير بدستتون نچسبد
1 فلفل قرمز کوچک
1 فلفل سبز
1 هویج کوچک
1 مشت شوید
-
برای داخلش، پنیر بدون نمک یا پنیر پیتزا -
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجديا ي مقدار سياه دانه يا ميتونين زرده تخم مرغ و روغن و زعفرون بزنين -طرز تهیه همه مواد بجز مواد خشک و سبزیجات رو باهم مخلوط کنین، مواد خشک رو اضافه کنین و خوب ورز بدین تا حدي ارد به اضافه كنين تا خمير لطيفي داشته باشين ارد زيادي به خورد خمير ندين ، بعد سبزیجات ریز خرد شده رو اضافه کنید و ورز بدین.از خمیر توپهای به اندازه نارنگی بردارین و داخلشون مواد دلخواه بزارین و روی سینی فر که چرب کردین بچینین و روشون زرده بمالین و کنجد بپاشین و در فر گرم شده با دماي 190 درجه بپزین تا رویش طلایی شود
@mivhe71