پای هویج ِخوش عطر وطعم با بافت پوک وعالی😋
تخم مرغ ۴ عدد (تخم مرغ های ۶۰ گرمی)
شکر ۱۱۰ گرم (۱/۲پیمانه)
وانیل ۱/۴ق چ
آب ولرم ۶۰ گرم (۱/۴پیمانه)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه)
شربت بار ۷۰ گرم (۱/۴پیمانه)
هویج ریز رنده شده ۷۰ گرم(۲/۳پیمانه)
آرد ۲۵۰ گرم (۱و ۲/۳پیمانه) اگر آردتون سبک بود تا ۲۸۰ گرم بریزید
بکینگ پودر ۸ گرم (۲ق چ)
کشمش وگردو روی هم ۵۰ گرم (۱/۲پیمانه) یا به مقدار دلخواه
دارچین ۱ق چ اندازه گیری
جوز هندی رنده شده ۱/۴ق چ
پودر گل محمدی ۱/۲ق چ
👈سفیده وزرده های تخم مرغ را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه وخوب مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیره
زرده ها،مابقی شکر ووانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود
آب ولرم،روغن مایع،شربت بار،ادویه جات ذکر شده و هویج رنده شده را به زرده ها اضافه ودر حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر را طی دو سه مرحله به تناوب به همراه سفیده فرم گرفته اضافه ومخلوط کنید
درنهایت مخلوط کشمش وگردو که با کمی آرد مخلوط وآرد اضافه ش رو الک کردین اضافه وهم بزنید
مایه کیک را درون قیف بریزید و۲/۳قالبهای پای را پرکنید
در فر ازقبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید
▪️با این میزان مواد حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد پای به قطر قالب ده سانت دارید
▪️پخت کیک را در طبقه وسط انجام بدین
اگر حدس میزنید ته کیکها میسوزه زیرش سینی فر بزارید
یا کیکها را یه طبقه بالاتر قرار بدین
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🌾 کته چند رنگ با تزیین زیبا
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کله جوش تبریزی یه غذای سه سوته و سنتی و خیلی هم خوشمزه 🤌😍
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب ۱ ق غ
نمک مقداری
نعناع ۱ ق غ سر خالی
ماست ۵ ق غ
آب ۱ فنجان
#برگر_مرغ
3 عدد ران مرغ (800 گرم)
2 حبه سیر
2 عدد پیاز درشت
2 الی 3 ق غ آرد سوخاری
نمک.زردچوبه.فلفل سفید.تخم گشنیز.پودرانبه.پول بیبر.پاپریکا
پنیر پیتزا برای وسط برگر(من نریختم بعد پخت پنیر ورقه ای گذاشتم)
تمام مواد رو به جز پنیر پیتزا بریزید داخل غذا ساز و مخلوط کنید
بعد به اندازه نارنگی از مواد بردارید تو دست باز کنیدبه دلخواه وسطش پنیر_پیتزا بذارید بعد جمع کنید.
میتونید برگرهای آماده رو داخل پودر سوخاری بزنید و بعد با مقداری روغن وحرارت ملایم سرخ کنید.(من آرد سوخاری رو توی مواد زدم)
🌸من توی دستگاه گریل رو با قلمو کمی چرب کردم وبرگرها رو توش گذاشتم هم روغنی نبود که چرب باشه هم مغزپخت هم شد.
🌸من پنیر پیتزا وسط همبرگرم نذاشتم وقتی آماده شد پنیر ورقه ای زرد رنگ گذاشتم وسس قارچ هم ریختم👌😋
🌸ادویه ها دلخواهه ولی این ترکیب که نوشتم خوشمزس.
🌸میتونیدپنیر پیتزا رو با کل مواد مخلوط کنید.
🌸ازمخلوط سینه وران یافقط ران استفاده کنیدخوشمزه تره سینه به تنهایی خشکه.
🌸بااین مقدارمواد ۱۲عددبرگر به قطر ۹سانت درست شد.
🌸چون سس قارچ وپنیرورقه ای هم گذاشتم ساندویچ پرملاتی شدویه ساندویچش کاملاسیرکننده بود.
@mivhe71