💟:👉 @mivhe71
#کیک_گردویی😋🎂
✍مواد لازم
آرد ۲پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق.م
وانیل ۱/۴ ق.م
گردو ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو (کمی)
♨️طرز تهیه
تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم، تا حدی که کشدار بشه، روغن و شیر رو کم کم به مواد اضافه میکنیم. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو ۳ بار با هم الک میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم و آخرش هم گردو رو اضافه کردم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم.
👈نصف این میزان گردو رو رنده کردم و ما بقیه اون رو خرد کردم.
هدایت شده از گسترده رایگان نرگس (+1کا)
دنبال لباس های شیک وباکیفیت هستی👇👇👇
👀ماحراجـــــی نداریم
چون قیمتامون فوق الـــ👌ـعادس
📣📣اینجا بی_نظیره ⚜
جشنـــــواره ای از
جـــنس و رنـــــــگ و قیـمت داریم 🌈
🧕اگه میخوای هر جا که رفتی نمونه باشی
✅ومهمتر از همه قیمت مناسب داشته باشه💰
دیدن از این کانال را به شما پیشنهاد می کنم🌸
http://eitaa.com/joinchat/2673934366C7e7b8b067c
😍😘😍😘😍😘😍
هدایت شده از گسترده رایگان نرگس (+1کا)
📣📣📣چه خبره اینجا🔥🔥🔥
این روزها همه ترجیح میدیم توخونه بمونیم واینترنتی خرید کنیم،اما باید از خریدمون مطمئنم باشیم🤔
لذتــ خریــ🌹ـــد امنِ اینتــــرنتۍ را با ما تجربہ ڪنید😘😘
http://eitaa.com/joinchat/2673934366C7e7b8b067c
لینک
❥♥ خوش سلیقه زیبا❥♥
رو به دوستاتون هدیه کنید.
🤗درخانه بمانیم.
از خوش سلیقه زیبا😊 خرید کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2673934366C7e7b8b067c
#باکس_محلبی
فرستنده : خانم حدیث
شیر:1لیوان
شکر:نصف لیوان
نشاسته:1/5ق غ
گلاب:1/5ق غ
بیسکویت 1بسته
داخل یه ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم وهم میزنیم تا یکدست شه میذاریم روحرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه،از روحرارت برداشته و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .میذاریم از دما بيفته و بعد لبه های بیسکویت رو آغشته به مواد میکنیم و حالت مثلث در کنار هم قرار میدیم چون مواد نشاسته داره سریع میبنده وبعد از مواد محلبی داخلش میریزیم میزاریم یخچال تا ببنده وبعد تزیین میکنیم.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رولت_هویج_بیسکویتی
#شیرینی_بدون_فر
#عصرونه
سه پیمانه هویج رنده شده
یه پیمانه آب
۵تا قاشق شکر
یه بسته بیسکوییت پتی بور
دوتا قاشق غ خ پودر کاکائو
خب بریم سراغ روش تهیه ش😉
هویج رنده شده و اب و شکر رو بزارید بپزه تا جایی که کاملا اب ش خشک بشه . با با بلندر کاملا له کنید . بیسکوییت جداگانه با گوشتکوب یا غذاساز پودر کنید و با هویج مخلوط کنین میتونید تو این مرحله گردو یا اجیل خرد شده هم اضافه کنین .
مواد رو دو قسمت کنین و به یه قسمت پودر کاکائو بزنین .
روی میز کار سلفون باز کنین و یکم چربش کنین دستتون هم یکم چرب کنین. مواد ساده رو بین پلاستیک با وردنه مستطیل باز کنین.
مواد شکلاتی هم جدا گانه به همین روش مستطیل باز کنین . و ارومممم بلندش کنین بزارین روی ساده و با کمک سلفون محکم رول کنین . بزاریدش تو پلاستیک بزارید یخچال حداقل به مدت ۳ ساعت من یه شب گذاشتم بمونه.
بعد روی میز کار پودر نارگیل بپاشین و رول رو توش بغلتونین . و با چاقوی تیر برش بدین .
نکته: میتونید از پودر پسته استفادا کنین
نکته : بعداز بلندر زدن هویج اگر دیدین اب داره مجدد چند لحظه رو حرارت بزارین ابش خشک بشه.
@mivhe71