eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: شکر ۵۰۰ گرم _شیر ۱ کیلو گرم _ ماست نصف لیوان _ آرد ۷ پیمانه یا لیوان فرانسوی دسته دار( در حدی که خمیر به دست نچسبد )تخم مرغ ۳ عدد_ مایه خمیر فوری ۱ ق غذا خوری _ نمک ۱ ق مربا خوری _۲ ق غذا خوری سیاهدانه _روغن مایع ۱/۲ پیمانه _ زردچوبه ۱ ق مربا خوری _ زنجبیل ۱ ق مربا خوری _ به دلخواه رازیانه و تخم گشنیز و کشمش و ۲ ق غ خوری زعفران دم کرده طرز تهیه : مرحله اول : تهیه خمیر نان فطیر ابتدا داخل یک قابلمه شیر و شکر و روغن مایع و تخم مرغ ها را ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید سپس روی حرارت بگذارید تا شکر ذوب شود. ( مواد نباید اصلا بجوشد با حرارت خیلی کم ) سپس وقتی ولرم شد خمیر مایه و نمک و زردچوبه و زعفران را به مخلوطمون اضافه کنید چند دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. وبعد ماست اضافه شود . مرحله دوم : ورز دادن خمیر نان در ظرفی نسبتا بزرگ آرد و زنجبیل را ریخته و سه بار الک می کنیم سپس سیاهدانه و بعد مخلوط مرحله اول را  کم کم به آرد اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود اگر لازم بود آرد بیشتری اضافه کنید. پس از اینکه خمیر جمع شد آن را بمدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرمی و یکدستی بدست بیارید سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید سپس روی خمیر را بپوشانید و بمدت ۲ ساعت در جای گرم قرار بدهید تا خمیر پف کند و حجم بگیرد. مرحله سوم : پخت نان فطیر پس استراحت خمیر پف روی آن را بگیرید و از خمیر ها چونه گرفته و با وردنه به قطر ۱ سانت باز کنید و به دلخواه روش طرح بزنید سپس با مخلوط زعفران با زرده تخم مرغ روی خمیر ها رومال کرده و کنجد بپاشید و در سینی فری که از قبل با مقداری روغن چرب کردید قرار داده و بمدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا نان ها پخته شود. نکات: اضافه کردن آرد زیاد باعث خشک شدن نان می شود و خمیر پف نمی کند.یک کاسه آب داخل فر قرار دهید تا با ایجاد رطوبت نان نرمی داشته باشید.اگر از خمیر مایه خود مطمئن نیستید آن را از قبل عمل بیارید.نان ها را بعد از پخت داخل دستمال پارچه ای گذاشته تا نرم شود.می توانید مقداری زنجبیل اضافه کنید.میزان شیرینی این نان به ذائقه شما بستگی دارد می توانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین خیار و گوجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم :‌ ۲۵۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده ‌ نصف لیوان روغن مایع ‌ دو قاشق غذاخوری پودر شکر ‌ دو عدد تخم مرغ ‌ دو بسته بیکینگ پودر ترکیه‌ای(۲۰ گرم) یک پاکت وانیل ‌ترکیه‌ای(نوک ق چ ایرانی) یک لیوان نشاسته گندم ‌ نصف لیوان بادام یا فندق یا گردوی ریز شده‌ چهار لیوان آرد(احتمالا به اضافه یکی دو قاشق دیگر)‌ یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)‌ برای شربت: ‌ سه و نیم لیوان شکر ‌ سه و نیم لیوان آب‌ چند قطره آبِ لیمو‌‌ طرز تهیه :‌ همه مواد به غیر از آرد سمولینا را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیری که به دست نمی‌چسبد حاصل شود.‌ چونه‌هایی از خمیر بگیرید و روی میز کار آنها را رول کنید‌‌. حالا روی میز کار، آرد سمولینا را پخش کنید و خمیر رول شده را روی آن بغلتانید تا تمام سطح آن آغشته به ایرمیک شود.‌ خمیر رول شده را به شکلی که در عکس می‌بینید درآورید، سپس برش دهید و روی سینی فر بچینید‌. اگر خواستید می‌توانید با چنگال روی خمیرها را شکل دهید.‌ در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه رویش خوب سرخ شود(تقریباً ۳۰ دقیقه) بپزید.‌ مواد شربت را در قابلمه‌ای بریزید و بعد از اینکه جوش آمد، بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد و از روی اجاق بردارید.‌ در نهایت شربت(وقتی حرارت اولیه آن از بین رفته) را روی شیرینی‌های سرد شده بریزید و بگذارید جذب شیرینی‌ها شود.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر : 1پیمانه بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری آرد : به مقداری لازم روغن جامد : 1 پیمانه مواد میان  : پودر گردو : 50 گرم هل : 1 قاشق مرباخوری پودر بادام : 50 گرم پودر شکر : 210گرم ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 15 دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت 15 دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و اندازه یه سر لیوان گرد از خمیر برمی داریم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و 2 سر آن را به وصل کرده و توپولی شکلش می کنیم و داخل روغن داغ سرخ نماییدپس از سرخ کردن در پودر قند فراوون بغلطونید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا