#پنیر_خانگی
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید
@mivhe71
#شیرینی_بال_بادم
مواد لازم :
۲۵۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده
نصف لیوان روغن مایع
دو قاشق غذاخوری پودر شکر
دو عدد تخم مرغ
دو بسته بیکینگ پودر ترکیهای(۲۰ گرم)
یک پاکت وانیل ترکیهای(نوک ق چ ایرانی)
یک لیوان نشاسته گندم
نصف لیوان بادام یا فندق یا گردوی ریز شده
چهار لیوان آرد(احتمالا به اضافه یکی دو قاشق دیگر)
یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
برای شربت:
سه و نیم لیوان شکر
سه و نیم لیوان آب
چند قطره آبِ لیمو
طرز تهیه :
همه مواد به غیر از آرد سمولینا را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیری که به دست نمیچسبد حاصل شود.
چونههایی از خمیر بگیرید و روی میز کار آنها را رول کنید.
حالا روی میز کار، آرد سمولینا را پخش کنید و خمیر رول شده را روی آن بغلتانید تا تمام سطح آن آغشته به ایرمیک شود.
خمیر رول شده را به شکلی که در عکس میبینید درآورید، سپس برش دهید و روی سینی فر بچینید.
اگر خواستید میتوانید با چنگال روی خمیرها را شکل دهید.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه رویش خوب سرخ شود(تقریباً ۳۰ دقیقه) بپزید.
مواد شربت را در قابلمهای بریزید و بعد از اینکه جوش آمد، بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد و از روی اجاق بردارید.
در نهایت شربت(وقتی حرارت اولیه آن از بین رفته) را روی شیرینیهای سرد شده بریزید و بگذارید جذب شیرینیها شود.
@shirini71
#قطاب
شیر : 1پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
آرد : به مقداری لازم
روغن جامد : 1 پیمانه
مواد میان #قطاب :
پودر گردو : 50 گرم
هل : 1 قاشق مرباخوری
پودر بادام : 50 گرم
پودر شکر : 210گرم
ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 15 دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت 15 دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و اندازه یه سر لیوان گرد از خمیر برمی داریم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و 2 سر آن را به وصل کرده و توپولی شکلش می کنیم و داخل روغن داغ سرخ نماییدپس از سرخ کردن در پودر قند فراوون بغلطونید.
@mivhe71
#سالاد_قالبي
براي مهموني سلف سرويس و تولد داخل قالب كمربندي سالاد سرد رو بريز تا يكدست دربياد
با ژامبون گوشت و بروكلي و گردو تزيين كن
👉🏽 @mivhe71
#بیسکوییت_خندان🤭
سیب زمینی آب پز دو عدد متوسط
آرد گندم نصف لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان(به جاش همون آرد میشه بزنید )
سس کچاب یک ق م
نمک دو ق چ
پودر سیر فلفل سیاه آویشن به میزان لازم
بکینگ پودر یک ق چ
زردچوبه یه ق چ
👇🏽👇🏽👇🏽