eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم :‌ ۲۵۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده ‌ نصف لیوان روغن مایع ‌ دو قاشق غذاخوری پودر شکر ‌ دو عدد تخم مرغ ‌ دو بسته بیکینگ پودر ترکیه‌ای(۲۰ گرم) یک پاکت وانیل ‌ترکیه‌ای(نوک ق چ ایرانی) یک لیوان نشاسته گندم ‌ نصف لیوان بادام یا فندق یا گردوی ریز شده‌ چهار لیوان آرد(احتمالا به اضافه یکی دو قاشق دیگر)‌ یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)‌ برای شربت: ‌ سه و نیم لیوان شکر ‌ سه و نیم لیوان آب‌ چند قطره آبِ لیمو‌‌ طرز تهیه :‌ همه مواد به غیر از آرد سمولینا را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیری که به دست نمی‌چسبد حاصل شود.‌ چونه‌هایی از خمیر بگیرید و روی میز کار آنها را رول کنید‌‌. حالا روی میز کار، آرد سمولینا را پخش کنید و خمیر رول شده را روی آن بغلتانید تا تمام سطح آن آغشته به ایرمیک شود.‌ خمیر رول شده را به شکلی که در عکس می‌بینید درآورید، سپس برش دهید و روی سینی فر بچینید‌. اگر خواستید می‌توانید با چنگال روی خمیرها را شکل دهید.‌ در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه رویش خوب سرخ شود(تقریباً ۳۰ دقیقه) بپزید.‌ مواد شربت را در قابلمه‌ای بریزید و بعد از اینکه جوش آمد، بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد و از روی اجاق بردارید.‌ در نهایت شربت(وقتی حرارت اولیه آن از بین رفته) را روی شیرینی‌های سرد شده بریزید و بگذارید جذب شیرینی‌ها شود.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر : 1پیمانه بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری آرد : به مقداری لازم روغن جامد : 1 پیمانه مواد میان  : پودر گردو : 50 گرم هل : 1 قاشق مرباخوری پودر بادام : 50 گرم پودر شکر : 210گرم ابتدا روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید پودرهل را اضافه کرده سپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه نمایید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد در ضمن خمیر نباید زیاد سفت شود. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 15 دقیقه در دمای محیط گذاشته سپس به مدت 15 دقیقه هم داخل یخچال قرار دهید. برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب کنید سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و اندازه یه سر لیوان گرد از خمیر برمی داریم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و 2 سر آن را به وصل کرده و توپولی شکلش می کنیم و داخل روغن داغ سرخ نماییدپس از سرخ کردن در پودر قند فراوون بغلطونید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
براي مهموني سلف سرويس و تولد داخل قالب كمربندي سالاد سرد رو بريز تا يكدست دربياد با ژامبون گوشت و بروكلي و گردو تزيين كن 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤭 سیب زمینی آب پز دو عدد متوسط آرد گندم نصف لیوان نشاسته ذرت نصف لیوان(به جاش همون آرد میشه بزنید ) سس کچاب یک ق م نمک دو ق چ پودر سیر فلفل سیاه آویشن به میزان لازم بکینگ پودر یک ق چ زردچوبه یه ق چ 👇🏽👇🏽👇🏽
سیب زمینی رو پوره کنید بعد بهش تمام مواد رو اضافه کنید ..پوره سیب زمینی حتما خنک باشه خوب ورز بدین خمیر سیب زمینی رو داخل کیسه یکساعت داخل یخچال بزارید به دو روش میشه درست کنید روش اول اول کف سطح کار خوب آرد بپاشید خمیر رو به ضخامت یک سانت باز کنید قالب بزنید با سیخ و نی چشم و دهن رو شکل بدین و برادرید داخل روغن خوب داغ شده بندازین روش دوم روی کیسه آرد بریزید از خمیر سیب زمینی یه گلوله بردارید گرد کنید با نی و سیخ چشم و دهن رو دربیارین با همون کیسه بلند کنید داخل روغن بندازین نکته مهم اگر خمیر سیب زمینی شل بود از روش دوم استفاده کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم . گوشت چرخ کرده دویست گرم بادمجان متوسط دو عدد سیب زمینی متوسط دو عدد پیاز متوسط یک عدد فلفل دلمه ای کوچک یک عدد مرزه و تلخون خشک هرکدام یک قاشق سوپخوری نمک فلفل و زردچوبه و پودر زیره و پودر تخم گشنیز به مقدارلازم آردسوخاری سه قاشق غذاخوری تخم مرغ دوعدد طرز تهيه ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده میکنیم و خوب آبشونو میگیریم فلفل دلمه رو هم با رنده ی متوسط رنده و بادمجان هارو هم جداگانه با رنده ی متوسط رنده میکنیم و بعد اگه آب داشت آبشونو میگیریم همه ی موادو خوب باهم مخلوط میکنیم موادتون نباید آب داشته باشن قبل از اضافه کردن تخم مرغ اگه آب داشت تاکید میکنم آب اضافی موادو بگیرین .بعد تخم مرغ و ادویه ها و آرد سوخاری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و نهایتا از مواد به اندازه نارنگی برمیداریم و بشکل کتلت داخل کمی روغن با حرارت ابتدا متوسط سپس ملایم دو طرفشو سرخ می کنیم ؛ حرارتو کم کنید تا کتلت خوب مغز پخت بشه @mivhe71