eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد الویه
دوپیازه غذای اصیل شیرازی 🥔🍅 چنتا سیب زمینی را آب پز کردم پیاز و سرخ کردم رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم نمک وفلفل اضافه کردم دوباره کمی تفت دادم بعد سیب زمینی له شده را اضافه کردم و تفت دادم میتونین تو تابه بزرگ درست کنین تا زیرش یکم تهدیگی بشه 😋👩‍🍳@mivhe71
اول جداگانه بادمجان حلقه حلقه کرده و سرخ میکنیم بعد یه عدد پیاز رنده کرده در روغن سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه دوقاشق رب بهش اضافه کردم کمی تفت دادم برنج به مرحله آبکش رسونده و با پیاز و رب مخلوط میکنیم کف قابلمه رو با روغن چرب میکنیم برنج داخل قابلمه میریزیم بعد بادمجان که حلقه حلقه کردیم روی برنج می ریزیم و از دوباره برنج روی بادمجان ریخته و در قابلمه میذاریم یک ساعت روی گاز بمونه کافیه😊 . مرغ جداگانه اول بانمک و آب لیمو و زردچوبه آبپز کرده و بعد در روغن سرخ میکنیم موقعه سرخ کردن کمی زعفران زدم 😊 . @mivhe71
طبع این غذا معتدله، برای کبد مفیده، برای تقویت عمومی بدن خوبه، ضد کلسترول و ضدچربی خونه . مصلح این غذا ادویه ای هست که تو تهیه غذا استفاده میشه . . 📝 روش تهیه: برنج رو از قبل خیس می کنیم. پوست بادمجان ها رو جدا کرده اونها را یک سانتی خرد می کنیم. بعد بادمجان های خرد شده رو مدتی در آب نمک خیس کرده و اونا رو آبکش می کنیم. بادمجان ها رو با کمی روغن کنجد تفت می دیم. پیاز رو با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده و بعد سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و به همراه ادویه و نمک به پیاز اضافه میکنیم و مدتی تفت می دیم. در انتها فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و به همراه بادمجان تفت داده شده به کل مواد اضافه می کنیم. گوجه رو با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم بشه و مدتی اون رو می پزیم. وقتی آب گوجه قوام پیدا کرد برنج رو را بهش اضافه میکنیم و مدتی حرارت می دیم تا آب گوجه تقریبا تموم بشه. آخر هم مواد آماده شده رو به برنج اضافه میکنیم و پلو رو با حرارت ملایم دم می کنیم. . @mivhe71
💝: ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺷﻜﺮ 500 ﮔﺮﻡ ﺁﺏ 200 ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﺎﻓﻲ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ : ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﺧﺎﻟﺺ ﻧﺒﻮﺩ، ﺑﺎ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﻔﻴﺪﻩ ﻱ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺿﺎﻳﻌﺎﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ‏( ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺟﻮﺵ، ﺳﻔﻴﺪﻩ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺑﻴﻔﺰﺍﻳﻴﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻛﻪ ﺳﻔﻴﺪﻩ ﻳﻚ ﺳﻤﺖ ﻇﺮﻑ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺟﺮﻡ ﺷﻜﺮ ﺭﺍ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ‏). ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺷﻜﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ 110 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﺳﻴﺪ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﯾﺎ ﺭﻧﮓ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ. ﻳﻚ ﻇﺮﻑ ﺗﻤﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭﺳﺮﺵ ﺭﻭ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺴﺐ ﻧﻮﺍﺭﯼ ﻣﺤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 24 ﺗﺎ 48 ﺳﺎﻋﺖ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻠﻮﺭﻫﺎﻱ ﻧﺒﺎﺕ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﻧﺦ ﻫﺎ ﻳﺎ ﭼﻮﺏ ﻫﺎ ﺗﺸﮑﻴﻞ ﺷﻮﺩ. @mivhe71
💝: 💝:@mivhe71 مواد لازم: آب : دو فنجان  ، شکر: يک فنجان, آب ليمو ترش : نصف فنجان ,سفيده تخم مرغ : 2 عدد طرز تهيه: (1 آب و شكر را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد. (2  آب ليمو ترش را اضافه مي كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد ولي سفت نشود. (3 بعد از آن ، با همزن برقي آن را به هم مي زنيم و سفيده هاي تخم مرغ را نيز به آن اضافه مي كنيم . دوباره به هم مي زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر مي گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو مي كنيم. (4 براي بهتر شدن طعم و ظاهر اين بستني مي توانيد از پره هاي پوست گرفته شده ليمو هم استفاده کنيد. (5 براي تزئئن نيز از کمي ژله ليمو و يک برش ليمو ترش مي توانيد کمک بگيريد. 💝:
دیزاین سالاد
دیزاین سالاد