eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خونگی سه رنگ ‌ پودر ژله دلخواه ۱ بسته شکر ۱قاشق غذاخوری آب ۳/۴لیوان پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری گلوکز ‌ ژله مورد نظر رد داخل کاسه بزرگی ریخته شکر،پودر ژلاتین وآب رو خوب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم(به صورت بنماری) ومدام هم میزنیم تا شفاف بشه و آخر سر گلوکز رو اضافه کرده حل که شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میداریم با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیمتا وقتی روی ژله کف کرد ظرف مورد نظر رو چرب کرده و ژله رو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده هر چند لایه میخواین به همین روش درست کرده وری هم میریزیم بعد که کاملا سفت شد از قالب جدا کرده و برش میزنیم @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
@mivhe71 🌸🌸🌸🌸 ته چین . دو پیمانه برنج ماست چکیده دو پیمانه تخم مرغ دو عدد کامل روغن مایع دو قاشق غذاخوری نمک بمقدار لازم زعفران ۵ق.غ اول 👇👇👇 فر را روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم تا گرم بشه. دو پیمانه برنج رو خیس میکنیم و مرغ را میزاریم با فلفل و نمک و زردچوبه و دو عددپیاز کوچک درسته و مقدار کمی اب بپزد (اب کم برای اینکه وقتی پخت آب اضافه نداشته باشه) زرشک رو هم خیس کنید و بشورید و بزارید خشک بشه.مرغ پخته را ریش ریش کنید و توی تابه با کره همراه با زرشک یه کوچولو تفت بدید و برنج رو آبکش کنید و برنج رو دون بردارید و ابکش کنید و بزارید خوب خنک بشه (اگر برنج خنک نشه باعث میشه تخم مرغ در اثر حرارت برنج حالت پختگی بگیره و ته چینمون انسجام نداشته باشه). توی یه ظرف تخم مرغ ها را بشکنیدو ماست چکیده و زعفرون ونمک وروغن را اضافه کرده و هم بزنید تا یه دست بشه وبرنج آبکش شده و خنک شده رو اضافه کنید . قالب یا قابلمه رو چرب کنید اول تا نصف از مواد بریزید تو قالب وسطش رو با مرغ و زرشک پر کنید فقط حواستون باشه مواد میانی وسط باشه اطراف قالب نره.بعد دوباره با برنج پر کنید خوب با قاشق فشار بدید.روشون فویل بکشید و روی فویل رو سوراخ هایی ایجاد کنید داخل فر 180 درجه مدت یک الی یکو نیم ساعت قرار میدیم یه ربع آخر زمان پخت فویل رو بردارید اگه طعم کره رو دوست دارید روی ته چین رو کره بریزید و گریل را روشن کنید و ته چینمون اگر اماده شده از قالب خارج کرده و من برش زدم و با زرشک و خلال بادام و پسته و برنج زعفرونی و فیله حلزونی تزیین کردم. نکته : 1:منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسه ست. 2:میتونید روی گاز هم درست کنید و قابلمتونو چرب و داغ کنید و موادتونو بریزید و بمدت یکساعت بزارید روی حرارت ملایم و دم کنی هم روش بزارید. 3:دوستانی که قابلمه یا قالبشون مشکل داره و میچسبه میتونن از روغن جدا کننده که دستورش تو پستهای قبل گذاشتم به قالبشون بزنن دیگه اصلا نمیچسبه. @mivhe71
برای تهیه این اول کوکو سبزی مثل همیشه آماده میکنیم و به جای سرخ کردن داخل فر میپزیم(می تونید سرخ هم بکنید). بعد از خنک شدن کاتر گرد چهار سانتی بزنید(قالب گرد) و برای لایه زیر و‌ روی این فینگرفود که زرد رنگ هست، می تونید هم از کوکو سیب زمینی استفاده کنید و یا اینکه مثل من دو‌تا تخم مرغ و با همزن بزنید تا رنگش روش تر بشه، زعفران دم کرده،نمک،دو قاشق غذاخوری روغن مایع،دو قاشق غذاخوری آرد و اضافه کرده و مخلوط کرده و سپس مثل کوکو سرخ کنید(دقت کنید که زود میپزه چون سریع پخته میشه،همین که سفت شد برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه) و بعد از خنک شدن با همون کاتر که کوکو رو قالب زدین این لایه زرد رنگ رو هم کاتر بزنید. و زیر و روی کوکو سبزی این لایه زرد رنگ و میزاریم. بهتره ما بین کوکو سبزی و این لایه زرد رنگ پنیر لبنه بزنید تا این لایه ها بهم بچسبه و در نهایت به دلخواه و با سلیقه خودتون تزیین کنید. . عزیزم این لایه زیر و روی کوکو ابتکار خودم هست نمی دونم چه اسمی به جای لایه زرد رنگ بگم🤦‍♀️🤦‍♀️ . @mivhe71
. 1ـ نصف کلم برگ سفید 2ـ نصف کلم برگ بنفش 3ـ هویج ۲ عدد 4ـ گردو 5ـ ماست چکیده ۴ ق غ 6- سس مایونز ۲ ق غ 7ـ نمک وفلفل و آویشن و آبلیمو طرز تهیه کلم ها رو نازک وخلالی خرد کنید و هویج رو با رنده درشت رنده کنید ،مقداری گردو رو خرد کنید. سس مایونز و ماست چکیده و نمک و فلفل و آبلیمو و پودر آویشن بزنید همه رو با هم خوب مخلوط کنید وچند ساعت داخل یخچال بذارید تا مواد به خورد هم بره سالاد رو داخل قالب بریزید و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و در ظرف مورد نظر برگردونید @mivhe71
موادلازم🔸🔸 آرد ۲۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم گلاب ۳قاشق سوپ خوری آب ولرم ۴۰ تا ۵۰ گرم نمک یک پنس ♥️طرز تهیه:♥️ کره ذوب میکنیم ودر وسط آرد و نمک میریزیم و با چنگال مخلوط کرده به تدریج آب و گلاب رو اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید ۱ساعت در کیسه نایلون در دمای محیط استراحت میدهیم. خمیر رو به چند قسمت کرده رنگ میکنیم البته این شیرینی باید از رنگ تند و پر رنگ استفاده شود از مواد شکلهای مختلف درست کرده واز مواد میانی پر کرده ودر سینی فر میچینیم و بمدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ میپزیم. شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدهد فقط کافیست خمیر پخته شود. بعد از بیرون آوردن شیرینی ها و کمی سرد شدن شهد رو اضافه کنید. مواد میانی🔻 تخم مرغ یک عدد مغز پودر شده ۱۵۰ گرم {گردو یا بادام یا… } دارچین ۲قاشق غذاخوری همه مواد مخلوط شده در یخچال بماند. 🍯شربت شکر… آب… گلاب یک شربت با غلظت عسل ☘👩‍🍳 @mivhe71 👩‍🍳☘
یعنی حلوا هاش حرف نداره از بس خوشمزس 😋 آرد سنگگ 2 پیمانه شکر 2 پیمانه عرق هل نیم پیمانه گلاب نیم پیمانه زعفران هر چی بیشتر بهتر آب 2 پیمانه روغن جامد یا مایع فرقی نمیکنه (در حدی که وقتی آرد تفت داده شده رو اضافه میکنیم آردمون نه شل باشه نه سفت) کره 50 گرم (فقط برای عطرش) . اول شیره رو آماده میکنیم. شکر و گلاب و آب و عرق هل و زعفران آبکرده رو میذاریم روی شعله تا شکر آب بشه و شیرمون داغ بشه کافیه. بعد آرد رو الک میکنیم داخل تابه. روی شعله ی ملایم آرد رو حدود 2 ساعت تفت میدیم(حرارت نباید زیاد باشه) بعد از دو ساعت رنگ آرد نخودی تیره میشه. دوباره از الک رد میکنیم. میریزیم داخل تابه روغن و کره رو اضافه میکنیم و حدود یک ساعت دیگه با حرارت خیلی کم تفت میدیم.(اگر حلوای تیره میخواهید بیشتر تفتش بدید) . ما این رنگ بشه دوست داریم. 👇😋 حالا شیره رو کم کم اضافه میکنیم تا آردمون گوله گوله نشه. همه ی شیره رو میریزیم و حلوا رو تند تند هم میزنیم تا یک دست و صاف بشه. اینجا حرارت باید ملایم رو به بالا باشه. 😜 دیگه بستگی به خودتون داره میزان شلی و سفتی حلواتون. اگر میخواهید از ماسوره ردش کنید خیلی سفت نکنید. ولی اگر حلوای سفت و مجلسی میخواهید بیشتر روی حرارت قرار بدید. نکته ای اگر یادم اومد به کپشن اضافه میکنم 🙏 💗 @mivhe71
‌ دسر پرتقالی شکلاتی 👌🍊🍫 ‌‌ 👩‍🍳مواد لازم:👇 1-2 پاکت رولت شکلاتی حاضری 4 پیمانه شیر 1 پیمانه آب پرتقال تازه 1 تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حدود 1 پیمانه شکر (خودتون کم یا زیاد کنین) 1 قاشق غذاخوری کره وانیل خامه صبحانه 100-200 گرم (اختیاری)بعد از سرد شدن پودینگ اضافه کنید و هم بزنید ‌ سس پرتقالی:👇 2 پیمانه آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر(به نسبت شیرینی پرتقال ها کم یا زیاد کنین) داخل قالب کمربندی، رولت شکلاتی رو که به ضخامت های 1 سانتیمتری بریدین رو در دیواره ها بچینین، بعد کف قالب بچینین. برای پودینگ، همه مواد بجز کره و وانیل رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا خووب غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید، حالا نصف پودینگ رو داخل قالب بریزین و روش تکه های شکلات یا حتی شکلات آب شده بریزین بعد بقیه پودینگ رو روش بریزین. @mivhe71
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
دوست داری کیفت تک باشه👜💼👝 دوست داری هرکسی کیفت 👜رو دید از تعجب دهنش باز بمونه😲 دوست داری هم خودت هم کیفت خاص باشه😉💁‍♀ یه سر به این کانال بزن و شیک بودن رو تجربه کن 😍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2003632151Ca156466895 خاص بودن اتفاقی نیست☺️ گالری( کیف خاص )بهترین هارا برای شما به ارمغان می آورد🤩 انواع کیفهای کار دست شیک و منحصر به فرد 🙃 برای ثبت سفارشات خاص خودتون کافیست به کانال ما سری بزنید و تفاوت را احساس کنید👌🏻👌🏻 دیدنش ضرر نداره 😁😊
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
🍃روز داره نزدیک می شه و نمی دونی چی براش کادو بخری؟؟؟😊 🍃دلت می خواد بتونی باهر رنگ یه کیف ست کنی👌 بهت توصیه می کنم حتما بیا اینجا و یه سری بزن .... ☺️😄:نیایی از دستت رفته... http://eitaa.com/joinchat/2003632151Ca156466895