#عصرونه
#پیراشکی_کرم_بادام_زمینی
#شیرینی_بدون_فر
يه شيريني خيلي خوشمزه😍
.
كره گياهي رو توي تابه كه روي حرارت هستش ميذارين و بعد بهش شير سويا و روغن گياهي (هر روغني كه دوست دارين) اضافه ميكنين و بعد ١ دقيقه تابه رو از حرارت بر مي دارين.
تو يه كاسه آرد سفيد ، شكر ، بكينگ پودر و
نمك رو باهم مخلوط ميكنين و تركيب شيرسويا و روغنمون كه قبلا باهم مخلوط كرديم رو كم كم بهش اضافه ميكنيم و هم مي زنيم.
بعد يه تيكه از خميرمون رو بر مي داريم و روي يه سيني كه يكم روش آرد پاشيديم پهنش مي كنيم و داخلش رو يكم كره بادم زميني و مربا ميوه اي (توت فرنگي ، آلبالو ، توت و..) مي ريزيم و خمير رو به شكل بقچه گرد جمع ميكنيم و تو روغن داغ سرخ ميكنيم و تو پودر قند قِلش ميديم.😋
@mivhe71
#معجون🍹
شیر سرد 1 لیوان
بستنی 300 گرم
گردو خرد شده 1 قاشق
پودر نارگیل 1 قاشق
کنجد بو داده 1 قاشق
دارچین 1/4 قاشق
خامه 2 قاشق
فندق آسیاب شده 1 قاشق
خرما بدون پوست 100 گرم (حدود 10 عدد)
موز 2 عدد
عسل 1 قاشق
#طرز_تهیه
تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.
معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید. .
@mivhe71
#صبحانه_جو_دوسر
توپکهای انرژی زایِ منن فقط کافیه چند تا دونه رطبِ بدون پوست و هسته رو با کمی دارچین و یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی و چند اسلایس موز و کمی عسلُ خوب با هم مخلوط کنید و با دستتون گلولش کنید و بعد در جو دوسر یا کنجد یا پودر نارگیل بغلتونید.۱ ساعت در فریزر بذارید
@mivhe71
#رود خانه ژله ای
اول حلوا رو درست میکنی بعد میریزی تو ظرف بعد که سرد شد وسطش رو خالی میکنی وکم کم ژله آبی تو میریزی و میذاری ببنده بعد از پاستیل ماهی واسه تزیین استفاده میکنی،، و از اسمارتیز سنگی و پودر پسته و بیسکویت و گل قندی واسه تزیین های دیگه ت استفاده کن،، چند تا چوب شور هم برای پل رودخانه ژله ای نیاز داریم
@mivhe71
چیکن رول و پاستا ..
فیله مرغ رو بصورت نوارهای نازک سه سانتی وقطر کم بریده با نمک وفلفل و ادویه وروغن زیتون مزه دار کرده با بیفتک کوب کوبیده وسبزیجات موردنظرتون رو داخل اون گذاشته ورول کرده در کمی کره در تابه سرخ میکنیم...من از کرفس و هویج آبپزو فلفلهای رنگی و پیازچه استفاده کردم
@mivhe71
سالاد لوبیا سفید با تن ماهی
۱ لیوان لوبیا سفیدُ برای ۳ ساعت خیس کردم و بعد با آبجوش و نمک کامل پختم و آبکش کردم و گذاشتم تا کامل خنک بشه.توی یه کاسه لوبیا و ۱ قوطی کنسرو تن ماهیُ(بدون روغن) با، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز، ساقه کرفس و جعفری خرد شده و چند تا دونه زیتون کامل مخلوط کردم، و با سسی که از ترکیب سرکه سیب و کمی آبلیمو تازه، یه حبه سیر له شده، روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و قرمز بود مخلوط کردم و گذاشتم توی یخچال تا خنک بشه و حسابی جا بیفته
@mivhe71
#سالاد_بادمجان_کبابی
مواد لازم :
•بادمجان 4 عدد
•پیاز 1 عدد
•ذرت 1 قوطی
•جعفری به مقدار مورد نیاز
•فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 3-4 عدد
•سیر درشت 1 حبه
•روغن زیتون 3-4 قاشق غذا خوری
•پودر فلفل قرمز پرک شده به مقدار مورد نیاز
•سس انار (رب انار) 1 قاشق غذا خوری
•آب لیمو 1/2 لیمو متوسط
طرز تهیه:
بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید.
مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.داخل ظرف سرو بریزید. می توانید با نعناع تازه سرو کنید
@mivhe71
کتلت مرغ
سينه ي مرغ يك عدد چرخ شده،سيب زميني متوسط دو عدد(ريز رنده شده)،پياز متوسط يك عدد ريز رنده و آب اضافش گرفته شده ،نمك،فلفل سياه، زردچوبه،پودر سير و كمي آويشن،تخم مرغ درشت يك عدد،آرد سوخاري دو تا سه ق يا به اندازه اي كه بشه به مواد در دست حالت داد،جعفري خرد شده دو ق
تمام مواد رو خوب باهم مخلوط و نيم ساعت در يخچال بزاريد تا طعمدار بشه و بعد در دست شكل بديد و سرخ کنید
@mivhe71
#شیرینی_نارگیلی_بدون_فر
پودر نارگیل 300گرم
شیر عسلی 300گرم
پودر کاکائو 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل را داخل ظرف ریخته و شیر عسلی را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید و ورز دهید،موادتون باید خمیری شکل شود اگر شیر عسلی احتیاج داشت باز اضافه کنید.
مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از آنها پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس مواد کاکائویی را روی کاغذ روغنی یا نایلون قرار دهید و یک کاغذ یا نایلون هم روی آن گذاشته و با ورونه مواد را باز کنید(قطر خمیر دلبخواه است)،بعد کاغذ روی مواد را به آرامی جدا کنید.
برای مواد ساده هم همین کار را تکرار کنید و سپس مواد ساده را با دست برداشته و روی مواد کاکائویی قرار دهید و مقداری با وردنه روی آنرا صاف کنید و بعد کاغذ روی آنرا جدا کنید.
حالا اطراف مواد را برش بزنید تا به شکل مستطیل شود و بعد از یک طرف به آرامی مواد را رول کنید.
سپس آنرا به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در آخر رول را داخل پودر نارگیل بغلتانید و بعد برش بزنید.
@shirini71