eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
یه لیوان شیر ولرم اگه نبود آب ولرم یه قاشق شکر و یه قاشق خمیر مایه فوری قاطی می کنیم میزاریم کنار تا عمل بیاد بعد نصف لیوان روغن زرد یا کره اگه نداشتیم روغن مایع اضافه می کنیم یه قاشق زرد چوبه و یه قاشق زنجبیل ویه قاشق نمک و یک عدد تخم مرغ اضافه کرده هم میزنیم و انقدر ارد میریزنیم که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه خوب ورز میدیم روش نایلون و پارچه کشیده یک ساعت استراحت میدیم وقتی خمیرمون پف کرد دو قسمت می کنیم و داخل سینی فر پهن کرده با چنگال شکل داه و سوراخ می کنیم بعد با تخم مرغ کاملا زده شده وزعفران رومال می کنیم کنجد می پاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدو هفتادو پنج به مدت نیم ساعت می پزیم بعد روشو تا سرخ شدن گریل می کنیم ... اگه بعد پخته شدن داخل ظرف در بسته بزاریم نونمون نرم میشه...و اما اگه خواستیم نونمون شیرین باشه به جای نمک یک لیوان شکر میریزیم ...نوش @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧇 😋 ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین حلوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
۲ پیمانه شکر رو با ۲ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیط گذاشتم روی حرارت ملایم تا ، حدوداً ۲ دقیقه بجوشه بعد حرارت رو خاموش کردم. ۲ پیمانه آرد گندم رو حدواً ۲۰ دقیقه تفت دادم، بعد الک کردم و بهش ۱ لیوان روغن مایع گیاهی اضافه کردم، وقتی خوب مخلوط شدن شربتی که از قبل تهیه کرده بودم رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا حلوا خودشو جمع کرد، شعله رو خاموش کردم و حلوا رو به صورت گهواره تكون دادم تا به روغن افتاد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا