eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
💝: 💝:@mivhe71 از خانم نیکا .دوستان گلم برا رنگ کردن پلوها اصلا از رنگهای خوراکی استفاده نمیکنم تمام رنگها طبیعی هستن..برا رنگ زرد زعفران را با شکر سابیده و در کاسه میزارم و یک تکه یخ روش میزارم و بیست و چهارساعت تو فضای آشپزخانه میزارم خیلی خوشرنگ میشه بعضیا با آب جوش دم میکنن تجربه شخصی من میگه یخ بهتره (زعفران هم مارک بهرامن استفاده میکنم) برا رنگ صورتی تو فصل زمستان لبو را تمیز شسته و آبپز میکنم...ابش را فریز میکنیم ...اصلا مزه نداره...میتونید لبو را ورقه های نازک کنید و تو سینی فویل پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید (زیر نور آفتاب نباشه) بعد آسیاب کنید و مثل زعفران دم کنید و استفاده کنید روش دیگه برای رنگ کردن برنج کلم بنفش هست.کلم بنفش را چرخکرده کرده و از آبش استفاده کنید. کلم بنفش+کمی آبلیمو=صورتی کلم بنفش+کمی بکینگ پودر=آبی رنگ آبی+صورتی=بنفش پررنگ صورتی+زرد زعفران=نارنجی رنگ آبی+زرد زعفران=سبز @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد الویه
دیزاین سفره غذا
گوشتی : مواد لازم: ارد سيصد و پنجاه گرم شير ولرم يك ليوان خمير مايه دو قاشق مربا خوری  شكر يك قاشق مربا خوری  كره ۳۰ گرم  نمك يك دوم قاشق چایخوری   طرز تهیه: ابتدا خمير مايه و شكر را به شير ولرم اضافه مي كنيم مي گذاريم تا خمير مايه عمل ايد ، كره ونمک را اضافه مي كنيم سپس نيمي از ارد الك شده را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم ,بقيه ارد را به تدريج اضافه مي كنيم اگر خمير به دست نچسبيد. بقيه ارد را اضافه نمي كنيم و خمير را با دست ورز مي دهيم در صورت نياز ارد اضافه مي كنيم تا خمير يكدست و نرمي بدست ايد و به دست نچسبد خمير را ده دقيقه استراحت مي دهيم ،روي سطح ارد پاشي شده خمير را قطر سه الي چهار ميلي متر باز مي كنيم و قالب گرد مي زنيم و روي خمير اول سس فلفل و بعد مواد مياني به دلخواه قرار مي دهيم ...که من در اینجا سینه مرغ نگینی خرد و سرخ شده با پیازداغ و فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی گذاشتم که خوشمزه شد.و براي قسمت رو به دلخواه روي خمير طرح مي زنيم و روي مواد قرار مي دهيم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران مي زنيم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نيم ساعت قرار مي دهيم . @mivhe71
خانگی : مواد لازم عسل ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲۰۰ گرم آناناس ۱ فنجان خرما ۱ فنجان شكلات آب شده ۱ فنجان طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم. ۲- آناناس و خرما را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ۳- قالب را آماده كرده و كمی شكلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند. ۴- بعد از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج می‌کنیم و با یك قیف بقیه شكلات را به داخل بستنی تزریق كرده و آن را سرو ته مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شكلات سفت شود و بعد آن را سرو میكنیم. سایر نکات میتوانید از سایر میوه ها هم برای تهیه بستنی استفاده كنید میتوانید به موادتان خامه هم اضافه كنید تا بستنی شما خوشمزه تر شود تهیه این بستنی با پوره موز بسیار لذیذ است... @mivhe71
دیزایین سالاد
سینه مرغ رو میپزیم بعد ریش ریش یا رنده میکنیم تخم مرغ پخته شده و خیارشور رو رنده میکنیم ،جعفری ساتوری شده ، ماست ، سس مایونز و 3 قاشق سس هزار جزیره مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم،ذرت پخته شده یا نخود فرنگی هم میتونید مخلوط کنید کلا مواد میانه دلبخواهی هستش هرکدوم از این موارد رو میتونید حذف کنید بجز مرغ ، ماست و سس مایونز..بعد کناره های نان تست رو می بریم و توی ظرفی که میخواییم سرو کنیم میچینیم..میتونید به شکل کیک طبقه طبقه بچینید و سالاد مرغ رو بریزید یا مثلا نون تست رو مثلثی برش بدین بین دو تکه سالاد مرغ بریزید و چند ساعت توی یخچال بذارین تا مواد به خورد نون تستا بره بعد که میخواستین سرو کنید میتونید به دیواره نون تستا سس مایونز بزنید یا مثل من کناره های کیک مرغتون که چند طبقه درست کردین برای دیواره استفاده کنید.. @mivhe71