کوفته کله گنجشکی
ترکیبی از آردنخودچی ، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله چرخ شده ، نمک ، فلفل و پودر سیر و پیاز و مهمترین قسمت : مرزه خشک. .
کوفته ها رو قد گردو درست میکنم و کنار میذارم.
توی تابه یکم روغن میریزم و سبب زمینی های پوست کنده و سه گوش خرد شده رو سرخ میکنم . بهش رب و زردچوبه و پیاز داغ و مرزه خشک اضافه میکنم و تف میدم ، بعد آب جوش اضافه میکنم و صبر میکنم چندتا قل بزنه بعد دونه دونه کوفتهها رو قل میده توی تابه و درش رو میبندم و میذارم خوب بپزه و جا بیفته
@mivhe71
#شورماهی_پلو
شوید : 200 گرم،پاك شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
كشمش : 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید. سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید
@mivhe71
#کوفته_ترکی
مواد لازم:
سیب زمینی: ۱ کیلو
پیاز: ۱ عدد
گوشت گاو چرخ شده: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
فلفل سیاه
فلفل چیلی
زیره
نمک
جعفری
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و آن را با قسمت ریز رنده، رنده كنید، آن را فشرده کرده و آب ان را خارج کنید و در كاسه مناسبی بریزید. گوشت چرخ كرده، پیاز رنده شده و یك تخم مرغ را به آن اضافه کنید و در آخر نمک، ادویه و جعفری ریز خرد شده را اضافه خوب ورز دهید. حالا قطعات کوفته را به اندازه دلخواه بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
@mivhe71
#کباب_لاپلو
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
پیاز آب گرفته ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
گوجه مقدار لازم
برنج ۳ پیمانه
کره و سماق مقداری
#طرز_تهیه
ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز بدید و در تابه پهن و سرخ کنید وقتی یخورده کباب ها خودشونو گرفتن به اندازه دلخواه نصف میکنیم وبر میگردونیم من در حین سرخ شدن هم مدام بهش کره و زعفران میزنم که بسیار خوش طعم میشه،توجه داشته باشید کباب ما فقط باید سرخ بشه سپس از تابه بیرون میاوریم و گوجه ها را که اسلایس کردیم با حرارت بالا سرخ میکنیم گوجه ها نباید خشک و نه خیلی آبدار باشن،سپس گوجه ها را هم از تابه خارج میکنیم و در همان تابه مقدار کمی رب سرخ میکنیم و با زعفران تفت میدهیم تا رب رنگ باز کند ،برنج را هم با نیم بند انگشت آب بالای قابلمه روی شعله گاز میگزاریم تا آب برنج جمع شود سپس مقداری از برنج را با زعفران غلیظ مخلوط میکنیم کف ظرف پیرکس را چرب کرده سپس مقداری برنج زعفرانی کف قالب میریزیم روی آن برنج سفید میریزیم مقداری برنج ها را با پشت قاشق فشار میدهیم تا فیکس شود سپس کباب های سرخ شده را روی برنج ها میچینیم مقداری رب سرخ شده روی کباب ها میریزیم و بعد گوجه های سرخ شده را روی کباب میگزاریم و دوباره برنج سفید و در آخر کار روی برنج ها تکه های کره میگزاریم و فویل میکشیم روی فویل را سوراخ سوراخ میکنیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یکساعت قرار میدهیم تا کاملا پخته و دم بکشد.
@mivhe71