#رول_پنيري_مكزيكي
⭕️👈مواد لازم:
پنیر خامه ای : 1 بسته
پنیر چدار : 1 فنجان
خامه ترش : 1 فنجان
زیتون خرد شده : 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان
پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سیر : مقداری
نمک : مقداری
نان لواش نازک : به تعداد لازم
طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
😍 @mivhe71😍
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
#شکلات_مغزدار_و_آجیلی
👈مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
😍 @mivhe71
#سالاد_هویج_و_کلم_بنفش💜🧡
به این مدل غذاها مانتی سیب زمینی یا پاتاتس چاناک (کاسه سیب زمینی) هم میگن چون پایه اش سیب زمینی است که با مواد دیگر مخلوط میشود و در رنگ های مختلف میتوان تهیه کرد
مثلا سیب زمینی و لبو رنگش سرخابی میشه که با مواد هویجی پر میشه و یا سیب زمینی و جعفری که داخلش مواد گوشت چرخ کرده مثل مایه ماکارانی میریزن و با ماست و سیر تزیین میکنن
مواد لازم👇
۳ عدد سیب زمینی آبپز
نصف یک عدد کلم بنفش کوچک
۲ عدد هویج
۲ حبه سیر
۱/۵ ق م سس مایونز
۱ کاسه ماست
نمک
طرز تهیه👇
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و له کنید
نصف کلم بنفش را با غذا ساز حسابی ریز خرد کنید
داخل ظرفی سیب زمینی له شده و کلم بنفش خرد شده و نمک را هم مخلوط کنید
از مواد با دست به بزرگی گردو بردارید و گرد کرده و با انگشت کمی وسطش گودی ایجاد کنید و داخل ظرف سرو بچینید
هویج ها را رنده کنید و داخل تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود
داخل ظرفی ماست و مایونز و سیر رنده شده و نمک را مخلوط کنید و هویج های خنک شده را هم اضافه کنید و هم بزنید و از این مواد داخل مانتی ها پر کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸
#شات_پاستا
#پاستا_پنه_با_سس_آلفردو
طرز تهیه :
براى درست كردن سس پاستا ،من يه بسته كره پنجاه گرمى رو توى تابه ميندازم، دو قاشق غ آرد رو كمى توى كره تفت ميدم ، يك ليوان و نيم شير رو كم كم بهش اضافه ميكنم و مرتب هم ميزنم تا سس يكنواخت بشه ، نمك و فلفل و يه عالمه پودر سير بهش اضافه ميكنم، حدود يك پيمونه پنير پارمزان رنده شده رو ميريزم تو تابه و هم ميزنم تا ذوب بشه ، بعد قارچ رو كه از قبل تفت دادم ميريزم توش ، سه قاشق خامه و يه مشت جعفرى خرد شده رو بهش اضافه ميكنم و هم ميزنم و شعله رو خاموش ميكنم.. اين سس رو به صورت داغ با پاستا كه همزمان با درست كردن سس ، به مدت بيست سي دقيقه جوشيده و پخته شده، مخلوط ميكنم .سينه مرغ رو هم كه با نمك و فلفل و روغن زيتون و پودر سير از قبل مزه دار كرده بودم گريل كردم ...مرغ گريل شده رو ميتونيد خرد كنيد و با سس مخلوط كنيد يا جدا بذارين روى پاستا.
@mivhe71
دسر بیسڪوییتے بهمراه باترڪریم نسڪافه ای
👩🍳🧑🍳 @mivhe71
براے باترڪریم نسڪافه ای:
250 گرم ڪره نرم
140 گرم شڪر
2 تخم مرغ
2 زرده تخم مرغ
10 گرم نسڪافه
1 قاشق غذاخورے آب
وانیل
300 گرم بیسڪوییت ڪاڪائویے (مثلا پتے بور)
1 پیمانه شیر
2 قاشق چایخورے نسڪافه
ڪره رو با همزن بزنین تا خامه اے شه، نسڪافه رو داخل آب حل ڪنید و داخل قابلمه بریزید و شڪر رو اضافه ڪنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفے شن، بعد ڪه شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور ڪه دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامے شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دماے اتاق برسه، بعد ڪره رو اضافه ڪنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلے سفت میشه.
نسڪافه رو داخل شیر حل ڪنید، و بیسڪوییت هارو یڪے یڪے خیس ڪنین، یک لایه بچینین و روش باترڪریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسڪوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترڪریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین ڪنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو ڪنید.