#كافه_گلاسه 🧉 😋
🔸برای هر لیوان من حدودا سه تا اسکوپ بستنی ریختم دوتا وانیلی ویه اسکوپ بستنی قهوه تا طعم بهتری بده
اسکوپها رو داخل لیوان بریزید .
دو قاشق مرباخوری نسکافه رو با کمی شیر گرم وشکر مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد بین دوتا لیوان تقسیم کنید ودر آخر روی هر دو لیوان شیر سرد بریزید وروی لیوان کمی پودر نسکافه یا قهوه ترک یا پودر کاکائو هر کدوم که دوس داشتید.
من باسس شکلات کمی روی بستنی ها ولیوان ریختم که قیافه اش هوس انگیز تر بشه ،چندتا دونه کرن فلکس شکلاتی هم روش دادم
@mivhe71
#جغور_بغور 🥘
دوتاپيازبزرگ رو تفت ميديم و بعدجگر رو اضافه كنيدو نمك و فلفل و زردچوبه وگوجه رو پوره مى كنيم و اضافه مى كنيم،در اخر سيب زمينى كه خرد كرديم رو مى ريزيم و ميذاريم تابپزه.
@mivhe71
#رولت_هویج_بیسکویتی
#شیرینی_بدون_فر
#عصرونه
سه پیمانه هویج رنده شده
یه پیمانه آب
۵تا قاشق شکر
یه بسته بیسکوییت پتی بور
دوتا قاشق غ خ پودر کاکائو
خب بریم سراغ روش تهیه ش😉
هویج رنده شده و اب و شکر رو بزارید بپزه تا جایی که کاملا اب ش خشک بشه . با با بلندر کاملا له کنید . بیسکوییت جداگانه با گوشتکوب یا غذاساز پودر کنید و با هویج مخلوط کنین میتونید تو این مرحله گردو یا اجیل خرد شده هم اضافه کنین .
مواد رو دو قسمت کنین و به یه قسمت پودر کاکائو بزنین .
روی میز کار سلفون باز کنین و یکم چربش کنین دستتون هم یکم چرب کنین. مواد ساده رو بین پلاستیک با وردنه مستطیل باز کنین.
مواد شکلاتی هم جدا گانه به همین روش مستطیل باز کنین . و ارومممم بلندش کنین بزارین روی ساده و با کمک سلفون محکم رول کنین . بزاریدش تو پلاستیک بزارید یخچال حداقل به مدت ۳ ساعت من یه شب گذاشتم بمونه.
بعد روی میز کار پودر نارگیل بپاشین و رول رو توش بغلتونین . و با چاقوی تیر برش بدین .
نکته: میتونید از پودر پسته استفادا کنین
نکته : بعداز بلندر زدن هویج اگر دیدین اب داره مجدد چند لحظه رو حرارت بزارین ابش خشک بشه.
@mivhe71