eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
نون تافتون بسته بندی گوجه دو‌عدد تخم‌مرغ دو عدد نمک، فلفل، اویشن پنیر پیتزا به میزان لازم ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد ماکارونی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سینه مرغ 1 عدد آرد 1 قاشق غذاخوری آرد نمک و فلفل سیاه سیر 1 حبه پنیر چدار برای رویه: آرد تخم مرغ 1 عدد + 3 قاشق غذاخوری شیر پودر سوخاری طرز تهیه: همه مواد را داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید. به اندازه یک قاشق از مواد را بردارید داخل آن یک تکه کوچک پنیر چدار بذارید سپس با دست شکل بدید. ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ همزده همراه سه قاشق غذاخوری شیر و در آخر در پودر سوخاری بغلتونید. میتونید در روغن داغ شناور سرخ کنید یا روی حرارت کم با روغن کم با مدت زمان طولانی تر سرخ کنید. با سس سیر بی نظیر میشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین گوجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
موادلازم 150 گرم آرد 50 گرم پودر قند 100 گرم ارده 50 گرم کره 1 قاشق چایخوری پودر هل کنجد آرد رو الک کرده و با کره به دمای محیط رسیده، شکر یا پودر قند، ارده و هل ریختم تو دستگاه غذاساز دستگاه رو روشن کردم تا مواد بخوبی مخلوط بشن، بهتره بعلت گرمای دست با غذاساز مخلوط بشه وقتی به شکل خمیر منسجم در اومد با دست به شکل توپکهای کوچک در آوردم و در کنجد غلطوندم تا همه سطحش کنجد بچسبه با فاصله در سینی فر گذاشته در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بعد از خارج کردن از فر بذارید سرد بشه 🌸بافت این شیرینی مثل نخودی وبهشتی هستش رویه نرم و مغزی یه کوچولو سفت👌😋 🌸این مقدار مواد با اندازه های من ۱۰ عدد شیرینی شد. 🌸به جای ۵۰ گرم کره میتونید ۳۰ گرم روغن جامد بزنید. 🌸من طبق معمول همیشه بدون فر وبافر دستساز ۱۵ دقیقه پختم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا