eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد آرد ۷۵ گرم(نصف لیوان دسته دار فرانسه) نشاسته ذرت ۲۵ گرم(۲ قاشق غذاخوری) پودر قند ۸۵ گرم(نصف لیوان) بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل یک پینچ طرز تهیه: زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید(تخم مرغ سرد باشه). سفیده ها رو با دور تند همزن برقی بزنید همین که شروع به کف کردن کرد نیمی از پودر قند رو بهش اضافه کنید و اونقد هم بزنید تا کاملا حجیم بشه جوری که ظرف رو برمیگردونید سفیده از ظرف نریزه، سفیده ی حجیم شده رو بذارید یخچال تا گرمای محیط شل ش نکنه. حالا در ظرف دیگه زرده ها، وانیل و نیم دیگه ی پودر قند رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد سفیده رو از یخچال دربیارید و به زرده اضافه کنید و خیلی آروم و با لیسک دورانی هم بزنید(بیش از حد هم نزنید تا پف سفیده از بین نره). مخلوط آرد، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر که از قبل سه بار الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک دورانی هم بزنید(فقط در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید نه بیشتر). مایه ی لطیفه رو بریزید تو قیف یکبار مصرف و روی سینی که کاغذ روغنی قرار دادید با فاصله پایپ کنید (برجستگی روی شیرینیها رو با انگشت خیس صاف کنید) و روشون پودر قند الک کنید(پودر قند باعث میشه روی لطیفه ها ترک بخوره و حالت ترد پیدا کنه، اگه دوست ندارید ترک بخوره پودر قند رو حذف کنید). در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید، دمای فرها متفاوته، با خلال چوبی تست کنید شیرینی ها پخته باشن (اگه شیرینی پخته باشه وقتی خلال چوبی میزنید مواد بهش نمیچسبه). بعد از فر دربیارید اجازه بدید کامل خنک شه و از کاغذ روغنی جداشون کنید. خامه قنادی رو فرم بدید، بریزید تو قیف یکبارمصرف و بین شیرینیها به مقدار دلخواه خامه بزنید. بهتره نصف روز شیرینی در یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم کیک شکلاتی ساده شیر :یک پیمانه تخم مرغ : چهار عدد آرد : دو پیمانه پودر کاکائو : سه ق غ شکر : یک پ روغن :سه چهارم پ وانیل : یک چهارم ق چ بکینگ پودر : دو ق م کف قالب بیست و پنج سانت دایره یا بیست در سی مستطیل کاغذ روغنی بیندازید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و خوب با دور تند همزن میزنیم تا که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه. زرده ها با شکر و وانیل پنج تا هفت دقیقه خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده و حجمش چند برابر بشه. شیر و اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم. روغن مایع افزوده و در حد یه دور با همزن میزنیم . بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کرده، در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. سفیده ها رو افزوده، و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت آروم مخلوط میکنیم. مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت می پزیم و اجازه میدیم کامل سرد بشه. روی سطح کیک با چاقا میبریم تا صاف بشه . برای لایه پنیری خامه قنادی : دویست گرم‌ پنیر خامه ای : دویست گرم پودر قند : سه تا چهار ق توت فرنگی میکس شده : یک پیمانه پودر ژلاتین : دو ق غ روی شش قاشق آب پودر ژلاتین را پاشیده و کمی صبر می کنیم‌تا اسفنجی بشه و بعد روی بخار آب بن ماری می کنیم . توت فرنگی رو به همراه پودر قند با گوشت کوب برقی پوره می کنیم. پنیر با همزن میزنیم تا بافتش باز بشه. سپس نوک ق‌چ وانیل + خامه شیرین شده نیمه فرم گرفته + پوره توت فرنگی باهم خوب مخلوط می کنیم . سپس ژلاتین را افزوده و خوب هم میزنیم و مخلوط را روی کیک ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده. برای لایه رویی یک بسته پودر ژله را با یک و نیم پیمانه آبجوش حل کرده و و اجازه میدیم سرد بشه و روی لایه پنیری میریزیم و در یخچال قرار میدیم. vanillaa_land @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🍌🍌 ژله موز یک بسته موز دو عدد شیر دو لیوان شکر یک سوم لیوان آرد گندم یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری خامه صبحانه صد گرم آب جوش یک و نیم لیوان بیسکویت پتی بور ساده یک بسته گردو به مقدار لازم طرز تهیه شیرو ژلاتین و آرد و نشاسته ذرت و شکر همه رو تو ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا یکدست بشه و مثل غلظت فرنی بشه، بعد حرارت خاموش کنید و وانیل اضافه کنید،و بعد خامه رو با مقداری مواد تو ظرفی مخلوط کنید و بعد به کل مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد هم موز خورد شده و گردو و بيسکوئيت خورد شده بهش اضافه کنید، داخل ظرف مورد نظر بریزید و مقداری از ظرف خالی بذارید برای ژله، بذارید داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره. حالا ژله رو با آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه وقتی از داغی افتاد روی دسرمون مقداری میریزیم و روش موز میچینیم میذاریم یخچال وقتی خودشو گرفت بقیه ژله رو روش میریزیم و باز داخل یخچال میذاریم تا چندساعت که کاملا خودشو بگیره آماده بشه، ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @mivhe71