میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شيرينى_شكلاتى 🍫
▫️آرد صد گرم
▫️کره یا مارگارین یا مخلوطی از هردو صدوبیست و پنج گرم
▫️کاکائو دو ق س
▫️نشاسته ذرت دو ق س
▫️وانیل کمی
▫️پودرقند پنج ق س
🔸کره و پودرقند و وانیل رو با همزن بزنین تا حجم دارشه. آردو نشاسته و کاکائو رو روی مواد الک کنید,من همزنو کنار گذاشتم و با قاشق هم زدم. تو سینی فر شکوفه بزنید و با خلال پسته تزیین کنید(این ورژنش پایینای پیج هست که از ماسوره 2d استفاده کرده بودم)اما اینبار از قیف با ماسوره ساده استفاده کردم, اگر ندارید ماسوره نزارید اصلا. و سینی رو یکربع تا نیم ساعت بزارید یخچال.بعد تو فر صدوشصت و پنج درجه,ده دقیقه بپزید
@mivhe71
#كوفته برنجي
يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#خوراک_چیلی_با_لوبیا
#لوبیا_چیتی
#غذای_نونی
#غذای_گیاهی
✅مواد لازم:
لوبیا سیاه 200گرم
گوجه فرنگی 4عدد
فلفل سبز تند دوعدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز داغ دوقاشق غذاخوری
سیر سه حبه
ادویه چیلی یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
✅برای درست کردن این خوراک باید لوبیا هارا خوب تمیز کنید و سپس بشورید و آنهارا درون قابلمه بریزید در قابلمه دو الی سه لیوان آب بریزید.و ان را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید . تا لوبیاها کاملا پخته شود .بعد از گذشت ده دقیقه نوبت این است که سیر را پوست بکنیدو از وسط ان را نصف کرده و درون قابلمه بیاندازید ,صبر کنید تا لوبیاها کاملا بپزد.یک ماهیتابه تهیه کنید(ترجمه:نگین.فود.آرت)درون ان مقداری روغن بریزید تا روغن درون ماهیتابه داغ شود .بعد از داغ شدن روغن ،پیاز داغ که قبل سرخ کردیم به همراه رب باهم تفت میدهیم .اینکار برای این است تا رب تفت بگیرد و از حالت خامی در بیاید. رب بیشتر از پتج دقیقه تفت ندهید چون طعم بدی میگیرد و ممکن است طعم غذارا عوض کند.در این مرحله گوجه را خوب بشورید و صبر کنید تا آب گوجه خشک شود سپس به آرامی پوست گوجه را با یک چاقوی تیز بکنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید و گوجه هارا به مخلوط درون ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم تفت بگیرد .وقتشه که چاشنی های خوراکمونو به مواد اضافه کنیم ، نمک ، فلفل سبز خرد شده و ادویه چیلی را به مواد اضافه کنید . سه الی چهار دقیقه مواد را باهم تفت دهید . حالا لوبیاهامون کاملا پخته شده نوبت اینه که موادمونو به لوبیاهایه درون قابلمه اضافه کنیم .بعد از اضافه کردن مواد به لوبیاها نیم ساعت اجازه دهید تا همه مواد با هم پخته شود و خوراک ما جا بیفتد .حالا خوراک ما حاضر شده است خوراک چیلی را در ظرف مورد نظر بریزید و ان را با هر تزیینی که دوست دارید سرو کنید.نوش جان💖
negin.food.art
@mivhe71