خورشت آلو بادمجان🌱😍
آلو خورشتی ترش و شیرین ۱۰ عدد
قیسی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
بادمجان ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
روغن کنجد بدون بو ۳ قاشق
ادویه.نمک دریا.فلفل.زردچوبه.پودرلیمو
آب جوش ۲ لیوان
پیازُ همراه با روغن،#نمک،فلفل#و زردچوبه تفت بدید🌱
وقتی پیاز کمی طلایی شد،آلو اضافه کنید🌱
کمی آلو ها تفت خوردند؛آب جوش اضافهکنید؛تا خورشت کمی جا بیفته🌱
#بادمجان ها رو حلقه کنید و با روغن سرخ کنید🌱
(از تابه نچسب استفاده کنید،#باعث میشه با ۱ قاشق روغن بتونید بادمجان و سرخکنید.کمی به تابه حرارت بدید،بادمجان و بچینید؛وقتی یکم نرم شدن بهش ۱ قاشق روغن اضافه کنید.)
رب و به آرومی به بادمجان اضافه کنید و چند قاشق آب بریزید کمی که بادمجان نرم شد و خامی رب گرفته شد به خورشت اضافش کنید🌱
۱۵ دقیقه بعد خورشت آمادست🌱
۱۰ دقیقه بهش استراحت بدید و سِرو کنید🌱💚
@mivhe71
🍓این پودینگ دسری رژیمی و خوشمزه است که علاوه بر این که کالری کمی دارد، موجب میشود احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید.
🍹مواد لازم
تخم شربتی 6 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب 2 پیمانه
عسل 3 قاشق غذاخوری
توت فرنگی 250گرم
موز 1 عدد
🍓طرز تهیه
1- شیر را کمی گرم کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. تخم شربتی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. عسل را به مخلوط شیر و تخم شربتی اضافه کنید و هم بزنید. مایه پودینگ را داخل لیوانهای دلخواه بریزید؛ سپس برای 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.
2- هنگامی که خواستید پودینگ را سرو کنید توت فرنگی و موز خرد شده را به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
@mivhe71
#پنکیک_پنیروجعفری
#عصرونه_سالم
#صبحانه_سالم
تخم مرغ ۲ تا
آرد ۱/۵پ
ماست ۱ پ
روغن مایع نصف پ
پنیر فتا ( پنیر صبحانه) یه کاسه کوچک
یه مشت جعفری ساطوری شده
پنکینگ پودر ۱۰ g r
برای شروع کار ابتدا تخم مرغها و ماست رو با هم مخلوط و یکدست می کنیم سپس پنیر را که کاملا با پشت چنگال له کردیم رو به مواد اضافه کرده و سپس جعفری ساطوری شده و در نهایت آرد الک شده با بکینگ پودر رو در چند مرحله به مواد اضافه می کنیم ، مواد رو کاملا یکرست می کنیم ودر روغن داغ مثل
کوکو ، سرخش می کنیم
@mivhe71
#لیموناد_و_خیار
خیار 2 عدد
عسل 2 ق غ
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
🔹همه مواد رو تو مخلوط کن
ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد.
🔹اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است
👩🏻🍳👨🏽🍳 @mivhe71
👉به کدبانوها فوروارد کن❤️👩🍳
پاناکوتا دورنگ (شکلاتی ،نسکافه ای) 🍮🍮🍮
پاناکوتا نسکافه ای:
شیر: ۱لیوان
شکر: ۴ق غ
خامه :۳ق غ
پودر نسکافه: ۱ق غ
ژلاتین: ۱ق غ
آب ۱استکان
ژلاتین را با آب سرد به صورت بن ماری آماده میکنیم. شیر وشکر پودر نسکافه را روی حرارت میزاریم هم میزنیم تا همه مواد حل بشن وژلاتین آبشده را به مواد اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم وخامه را با چنگال خوب میزنیم وکم کم به مواد اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر میریزیم ودر یخچال میگذاریم وقتی نیم بند شد پاناکوتا شکلاتی رو میریزیم روش
پانا کوتا شکلاتی:
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۶ق غ
خامه: ۵ق غ
پودر کاکائو: ۲ق غ
پودر ژلاتین : ۲ق غ
آب :۱استکان
شکلات تخته ای
ژلاتین را با آب سرد به صورت بن ماری آماده میکنیم. شیر وشکر را روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود وپودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون اضافه کرده،هم میزنیم تا مواد یکدست شودوبعد ژلاتین آب شده را اضافه کرده واز روی حرارت برمیداریم ودر انتها خامه را کم کم به مواد اضافه کرده وهم میزنیم ودر قالب میریزیم
@mivhe71
#آشپزی
#کوکو_سبزی
سبزی مورد نیاز کوکو ( تره ، شوید ، گشنیز و مقدار کمی شنبلیله و پیازچه )
🔸زرشک👈 100 گرم
🔸مغز گردوی خرد شده 👈 100 گرم
🔸آرد 👈 دو قاشق غذاخوری
🔸زردچوبه 👈 یک قاشق چایخوری
🔸فلفل 👈 یک قاشق چایخوری
🔸سیر له شده 👈 1 قاشق چایخوری
🔸نمک و روغن 👈 به مقدار لازم
🔹دقت کنید مواد ذکر شده رو با هم مخلوط کنید خوب هم بزنید و در آخر سبزی را به مواد اضافه کرده و هم بزنید
🔹نکته ی مهم فاصله بین هم زدن و ریختن مواد در تابه نباید زیاد باشد .
🔹به هیچ عنوان از افزودنی دیگری برای پف کردن کوکو سبزی استفاده نکنید
@mivhe71
#سالاد_ماکارونی
داخل قابلمه ای آب ریختم و روی شعله قرار دادم، وقتی آب جوش اومد ماکارونی رو داخلش ریختم و به مدت ده دقیقه بهش زمان دادم تا بپزه. بعد از اینکه ماکارونی پخت اون و آبکش کردم. یک عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده و خیار شور خورد شده و ذرت پخته شده و فلفل و نمک و مقداری آبلیمو و جعفری خورد شده و سس فرانسوی و ماکارونی رو با هم مخلوط کردم و به مدت دو ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مزه ها باهم خوب مخلوط بشه
1. به جای سینه مرغ میتونید از کالباس و یا تن ماهی استفاده کنید.
2. مقدار و اندازه های مواد سالاد رو میتونید بسته به سلیقتون تغییر بدید
@mivhe71
#کیک_قهوه
مواد لازم:
تخممرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
قهوهفوری(نسکافه) یک قاشق سوپخوری
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا تخممرغ و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرم رنگ بشن،قهوه فوری رو داخل شیر ولرم حل میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم،روغن مایع رو هم اضافه کرده و هم میزنیم،آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،قالب میان تهی رو چرب و آرد پاشی میکنیم(از قالب ساده قطر ۲۵هم میشه استفاده کرد)مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۵الی ۵۵دقیقه در فر ۱۷۵درجه که از قبل گرم کردیم قرار میدیم.پخت کیک رو با سیخ چوبی میتونین تست کنین.
برای سس:
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
شکلات سفید ۱۵۰گرم
قهوه فوری ۱قاشق مرباخوری
خامه رو تو قابلمه لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا گرم بشه(ولی به جوش نیاد)حرارت رو خاموش کرده و شکلات و قهوه رو اضافه میکنیم تا کاملا ذوب بشن و اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته تا روی کیک ولرم بریزیم.
نوش جان🌹
@shirini71