eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم: نعناع 7-8 برگ بزرگ لیمو ترش 2 عدد عسل 1 ق غذاخوری آب گاز دار یا دلستر لیمویی 1 قوطی یخ به مقدار زیاد طرزتهیه: ابتدا؛ لیموتر‌ش‌ها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوط‌کن بریزید. عسل و یخ را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید و آنقدر مواد را ترکیب کنید تا به شکل پودری دربیایند. نعناع‌های شسته‌شده و تمیز را نیز داخل مخلوط کن‌بریزید و یا آن‌ها را ساطوری و ریز کرده و به یخمال لیمو و عسل اضافه کنید. در نهایت اسپرایت، آب گاز دار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کرده موهیتو را در لیوان بلندی ریخته و سرو کنید. نکته: معمولا در مدل کافی شاپی، لیموترش را با پوست داخل میکسر می‌ریزند که به این ترتیب، رنگ موهیتو تیره‌تر و طعم آن بسیار قوی‌تر خواهد بود. در صورتی‌که تلخی پوست لیمو را دوست ندارید، لیمو‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را آب بگیرید و با مواد دیگر ترکیب کنید. در مدل کافی شاپی تهیه موهیتو از مقدار نعناع بیشتری استفاده می‌شود @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد نصف لیوان شکر نصف لیوان پوره پخته شده کدو حلوایی یک لیوان روغن مایع یک چهارم لیوان آب نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران دم کرده به میزان لازم پودر هل نصف چ . ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و خرد کنید با مقدار کمی آب بگذارید تا پخته شود و آبش کشیده شود و سپس با غذا ساز یا میکسر کدو حلوایی را پوره کنید . درون قابلمه ای آب و شکر را روی حرارت بگذارید وقتی آب به جوش آمد و شکر در آب حل شد زعفران دم کرده و هل و گلاب را به ان اضافه کنید . آرد را درون تابه ای بریزید و با حرارت متوسط تف دهید ، زیاد آرد را تف ندهید که تیره شود ، در حدئیکه بوی خامی آرد گرفته شود ‌کافی هست . سپس آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید و روغن مایع را به ان اضافه کنید. ‌ سپس پوره حلوا و شهد را کم کم به تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا وسط ظرف جمع شود . سپس حلوا با صورت گهواره ای درون تابه تکان دهید تا حلوا براق و یکدست شود و در ظرف کشیده و تزئین کنید . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
اینم یک وعده غذایی کامل ومقوی وعالی برای همه اعضای خانواده سالاد رشته پلویی مواد لازم رشته پلویی پخته شده ،سینه مرغ پخته شده،ذرت پخته شده ،فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ،خیار شور خرد شده ،جعفری خرد شده وشوید خرد شده ودلخواه،نمک و ادویه وآب لیمو،روغن زیتون طرز تهیه ابتدا رشته را در کمی روغن تفت داده وسپس آب مرغ یا معمولی اضافه کرده ودم میکنیم وبعد مواد لازم به اندازه های دلخواه به این سالاد اضافه میکنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1 لیوان روغن مایع(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی ، کاملا سرپر نباشد) 4 قاشق غذاخوری پودر قند نصف لیوان نشاسته(نشاسته ذرت یا گندم) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر 2.5 لیوان آرد(حدودی) طرز تهیه: روغن مایع ، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با قاشق خوب هم بزنید.سپس بکینگ پودر و یک لیوان آرد را بریزید و باز با قاشق هم بزنید. تمام آرد را یکجا نریزید. آرد را کم کم و به اندازه ای که لازم است بریزید. خمیر قرابیه باید نرم باشد و به دست نچسبد. این خمیر چون با روغن مایع درست شده از ظاهر خمیر ، به نظر میرسد که خمیر خرد میشود ولی وقتی دستتان می گیرید راحت شکل میگیرد. مقداری از خمیر را بردارید و با دستتان فشار داده آرام شکل گرد بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. موقع گرد کردن خمیر اگر فشار بدید ممکن است خمیر خرد شود دقت کنید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر قرابیه کمی سرخ شود بپزید(حدود 20 دقیقه بپزید) بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید. میتوانید بدون پودر قند هم سرو کنید. قرابیه کمی سفت است ولی در دهان آب میشود.نوش جان Turkyemekler @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍝🌈 🔸از هر طعم ژله سه چهار قاشق برداشتم با یک لیوان اب جوش بن ماری کردم و توی جام ها ریختم گزاشتم یخچال... و مابینشون وقتی کامل سفت شدن لایه سفید رنگ رو ریختم ، که شامل یک بسته و نیم ژله آلوئه ورا بود با یک لیوان آب جوش و وقتی خوب خنک شد یک لیوان بستنی هم دمای محیط رو اضافه کردم و خوب هم زدم تا دو رنگ نشه به همین ترتیب تا آخر لایه ها رو ریختم و گذاشتم یخچال. 🔸ژله های من با طعم های بلو بری و آلبالو و لیمو و موز و پرتغال بود 🔻برا خوشرنگ شدن به هر کدوم یکی دو قطره رنگ خوراکی مجاز اضافه کردم @mivhe71