#فطیر_دامغانی
مواد اولیه:
خمیر نان بربری یک چانه
زردچوبه یک ق غ
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
سیبزمینی آبپز و رنده شده نصف چانه خمیر
کنجد بو داده و پیاز داغ از هرکدوم یک پ
زعفران آبشده یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
طرزتهیه:
* ابتدا سیبزمینیها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت میدهیم.
* روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیبزمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول میکنیم و در هم میتابانیم و از طول آنها را در هم فشرده میکنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتیمتر پهن میکنیم.
* زردهی تخممرغ و زعفران آبشده را مخلوط کرده روی خمیرها میمالیم.
* سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی میچینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
* در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر میگذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.
نکتــه:
خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
هدایت شده از آیت الله مجتهدی ( تهرانی) ره
🔴 #ذکر_پولدار_شدن
💠 به خط عالم ربانی آیتالله #کشمیری نوشته شده است که:
برای #پولدار شدن فرموده بودند:
هر روز #هفت_مرتبه دعای زیر را بخواند، بسیار #مجرب است و از #اسرار_پنهان است:
✍ «بِسمُ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم،اللَّهُمَّ إِنّی ضَعیفٌ فَقَوِّنی،اللَّهُمَّ إِنّی ذَلیلٌ فَأَعِزَّنی،اللَّهُمَّ إِنّی فَقیرٌ فَاَغنِنی،بِرَحمَتِکَ یا أَرحَمَ الرّاحِمینَ.
🔺 به نام خدای بخشنده مهربان خدایا من #ضعیف هستم پس مرا قوی و نیرومند کن! من #ذلیل هستم پس به من عزّت و آبرو بده! من #فقیر هستم پس مرا بینیاز کن به واسطهی رحمتت! ای رحم کنندهترین رحم کنندهها!
📙 تحفه رضوی، ص ۳۸
@mojtahedie71
#کتلت گوشت و قارچ
برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا قارچها رو خرد کرده و داخل تابه اب اضافه اون رو میگیریم و کمی سرخ میکنیم و بعد از سردشدن ریز خرد کرده و یا داخل غذاساز ریز میکنیم و با گوشت چرخکرده و ادویههای دلخواه و پیاز و سیب زمینی رنده شده که اب اون رو گرفتیم و پودرسوخاری مخلوط و سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافی اون رو روی دستمال حوله میگیریم
@mivhe71
#فلافل
نخود
پیاز
سیر یا پودر سیر
پودرانبه
فلفل قرمز
بکینگ پودر
نمک و کمی زردچوبه
سبزی و کنجد در صورت دلخواه
آب خیلی کم
به جای تمام ادویه ها میتونید از ادویه کاری استفاده کنید
نخود رو 24 ساعت خیس کنید و چند بار ابش رو عوض کنید
بعد نخود و پیاز و سیر رو تو غذاساز بریزید وبعد ادویه ها رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید
بعد به اندازه ای که مواد یه مقدار شل بشه (خیلی کم) آب و در صورت دلخواه سبزی و کنجد رو اضافه کنید و بعد دوباره مواد رو مخلوط کنید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید و قالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید
@mivhe71