eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت و قارچ برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا قارچها رو خرد کرده و داخل تابه اب اضافه اون رو میگیریم و کمی سرخ میکنیم و بعد از سردشدن ریز خرد کرده و یا داخل غذاساز ریز میکنیم و با گوشت چرخکرده و ادویههای دلخواه و پیاز و سیب زمینی رنده شده که اب اون رو گرفتیم و پودرسوخاری مخلوط و سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافی اون رو روی دستمال حوله میگیریم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نخود پیاز سیر یا پودر سیر پودرانبه فلفل قرمز بکینگ پودر نمک و کمی زردچوبه سبزی و کنجد در صورت دلخواه آب خیلی کم به جای تمام ادویه ها میتونید از ادویه کاری استفاده کنید نخود رو 24 ساعت خیس کنید و چند بار ابش رو عوض کنید بعد نخود و پیاز و سیر رو تو غذاساز بریزید وبعد ادویه ها رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید بعد به اندازه ای که مواد یه مقدار شل بشه (خیلی کم) آب و در صورت دلخواه سبزی و کنجد رو اضافه کنید و بعد دوباره مواد رو مخلوط کنید و چند ساعتی داخل یخچال استراحت بدید و قالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کوکو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : نخود پخته شده (حداقل 24 ساعت خیس خورده باشه) 2پیمانه نصف یک پیاز متوسط گشنیز و جعفری 6 ق غ سیر، در صورت تمایل زیره و تخم گشنیز ۰ 2 ق چ پودر فلفل سیاه و قرمز، کمی روغن زیتون، نمک و یک مخلوط کن مناسب. طرز تهیه : ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس تمامی مواد را درون مخلوط کن بریزید. وقتی همه مواد را ریختید با پالس هایی که به مخلوط کن وارد می کنید مواد را کاملا با هم مخلوط و له کنید. اما مثل پوره نشود. اگر دیدید به خوبی با هم مخلوط نمی شوند کمی روغن زیتون بریزید. مخلوط باید کمی مرطوب بوده و به خوبی به هم چسبیده باشند. خب حالا کمی بچشید و ببینید ادویه و طعم آن مناسب هست یا خیر. حالا سینی فر را با روغن کمی چرب کنید، از مخلوط به تعدادی که در سینی جا می شود به اندازه ای که می خواهید جدا کنید و داخل سینی بگذارید . می توانید کمی فلافل ها را تخت کنید. وقتی تخت باشند هم راحتتر پخته می شوند و هم راحت خورده می شوند. پس از درست کردن فلافل ها، سینی را در فر قرار دهید، به مدت 10 دقیقه یک طرف آن و 15 دقیقه هم طرف دوم بگذارید بپزند. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
صد گرم كره نرم شده را با كمي وانيل مخلوط كرده و يك سوم پيمانه شيره خرما اضافه كردم و مخلوط ميكنيم سپس يك تخم مرغ افزوده و خوب هم ميزنيم تا يكدست شود و نصف ق چ بكينگ پودر و يك و يك چهارم پيمانه آرد را سه بار الك كرده و به مايه اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در نهايت يك پيمانه خرماي پيارم كه هسته را درآورده و با قيچي نگيني خرد كردم را اضافه كرده و با اسكوپ بستني از مواد برداشته و در سيني فر كه كاغذ روغني پهن كردم گذاشتم و بمدت بيست دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه گذاشتم... خيلي خوشمزه شده بودن حتما امتحانش كنيد... من شیره انگور استفاده میکنم و گاهی گردو گاهی کشمش میریزم @mivhe71