۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
با پوست كن خيار رو نازك بُرش بده وگل هاي خوشمزه وشيك رو براي تزيين سالاد-ماست خيار و روي ليوان استفاده كن💫
#سفره_آرايي
#دنياي_ايده
#دنياي_تزيين
@mivhe71
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
#ساوارين_پنيري
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری
شیر 3/1 پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 4 قاشق سوپ خوری
پیازچه 1 عدد
پارمسان 4 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل سیاه ، پودر سیر و پابریکا به مقدار لازم
👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
به ترتيب تخم مرغ و ادويه ها و سبزي و پنير و شير و روغن مايع و آرد و بكينگ پودر رو مخلوط كرده تا يكدست شود درون قالب چرب شده ريخته وفر ١٨٠ درجه ٢٥-٣٠ دقيقه
👉🏽 @mivhe71
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_با_سس_توت_فرنگی
#کیک_توت_فرنگی
مواد لازم برای کیک :
* ۴ عدد تخم مرغ
* ۱ لیوان شکر
* ۱/۵ لیوان آرد
* ۱۰ گرم بکینگ پودر
* ۵ گرم وانیل
* ۱ ق چ پوست لیمو رنده شده
مواد لازم برای شربت شیر :
* ۴ لیوان شیر
* ۱ استکان شکر
* ۱ بسته خامه (۲ بسته خوشمزه تر میشه)
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
* ۵۰۰ گرم توت فرنگی * ۴ ق غ شکر * ۲ ق م پر نشاسته (نشاسته ذرت استفاده کردم)
* ۱ فنجان قهوه خوری آب
* خامه زده شده
طرز تهیه :
تخم مرغها و شکر را باهم آنقدر می زنیم تا به غلظت سس مایونز شود. باقی مواد را نیز اضافه می کنیم و با کفگیر خوب هم می زنیم. داخل قالب چهارگوش کاغذ روغنی پهن کرده و مایه کیک را داخلش می ریزیم. داخل فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم تا بپزد. کنترل کنید تا زمانی که روی کیک کمی سرخ شد آماده است.
برای شربت شیر، ابتدا شکر را در یک لیوان شیر حل می کنیم روی اجاق میگذاریم تا گرم شود ولی نجوشد. باقی شیر و خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود.
توت فرنگی ها را با شکر پوره می کنیم سپس روی اجاق می گذاریم تا بجوشد سپس نشاسته را در آب حل کرده و فورا به قابلمه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. یک ق چ کره اضافه کنیم تا براق شود. ۱ تا ۲ دقیقه بعد از روی شعله برداشته و می گذاریم سرد شود.
کیک که بعد از فر کمی سرد شده را با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم و شربت شیر سرد شده را روی آن می ریزیم. خامه زده شده را همه جای کیک پخش کرده و صاف می کنیم. سس توت فرنگی که کاملا خنک شده را روی آن پخش کرده و صاف میکنیم سپس یک شب داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. هنگام سرو کیک را برش داده و به شکل دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان 😋😍😊🍰
kakulelimutfak
@mivhe71
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
کوکی مرکبات
مواد لازم
ارد یک پیمانه +۳ق غ
پودر قند چهار ق غ
روغن مایع دو و نیم ق غ
تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
بکینگ پودر نصف ق چ
رنده پوست پرتغال یا لیمو یه ق چ
تخم مرغ و پودر قند الک شده ووانیل و رنده پوست پرتغال یا لیمو رو با همزن دستی بزنید یکدست ک شد روغن مایع رو اضافه کنید مخلوط کنید.
در اخر ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید تا خمیر نرمی داشته باشید.
روی صفحه کارتون کمی ارد بزنید خمیر رو با وردنه پهن کنید ک کاتر بزنید داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارید شیرینی ها رو داخلش بچینید ب مدت ۲٠دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید.
بعد پخت خنک شد وسط شیرینی رو کرم شکلاتی بزنید و فیکس کنید و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.
این شیرینی طعم فوق العاده ای داره
@mivhe71
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
#کرم_._دنت_طالبی
شير....٣پيمانه
دنت طالبي .....2عدد
پودر ژلاتین....۵ ق غذاخوری
شکر.....5 تا 7 قاشق غذاخوری
(من نصف پیمانه پوره طالبی هم ریختم)
👇🏽👇🏽👇🏽
ابتدا ژلاتین رو روی نصف پيمانه شير ریخته.روی بخار کاری می زاریم، تا یکدست و روان بشه.شکر را روی بقیه شیر ریخته روی گاز قرار دهید.فقط در حدی که شکر حل بشه.احتیاج به جوشیدن نداره.بزارید خنک بشه.بعد مخلوط ژلاتین و شیر را اضافه کنید.بعد دنت ها رو بریزد.و پوره طالبیتون(این مورد دلخواه) .، مواد رو داخل قالب بریزد.در یخچال بزارید حدود ۶ ساعت تا خودشو بگیره .بعد آهسته از قالب خارج کنید.
👉🏽 @mivhe71
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱