میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کباب_سیخ_چوبی
موادلازم:
۲ عددبادمجان
۳-۴عدد سیب زمینی کوچک
۲-۳عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
۳۰۰گرمگوشت چرخکرده
۳/۴استکان بلغور ریز
۲قاشق غذاخوری آب
نمک/فلفل سیاه/زیره
برای سس:
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱.۵ لیوان آب جوش
طرز تهیه:
بادمجان هارا بصورت نواری پوست گرفته و حلقه حلقه ببرید.
در یک قابلمه آب نمک ریخته و ۲۰-۲۵دقیقه بادمجان هارا داخل ان بریزید تا تلخیش گرفته شود.
گوشت را در کاسه ای بریزید و بلغور را اضافه کنید،پیاز رارنده کنید و ادویه ها و سیر و آب را افزوده و ورز دهید و رویش را با سلفون پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
سیب زمینی ها را حلقه حلقه کرده و کمی سرخ کنید.
بادمجانها را نیز با کمی روغن مختصرا تفت دهید.
کوفته هارا در ماهیتابه تا وقتی کمی رنگشان عوض شود تفت دهید.
گوجه ها و فلفل هارا خرد کنید.
به ترتیب در سینی فر بادمجان /سیب زمینی/کوفته/گوجه/فلفل را روی هم قرار دهید و با سیخ چوبی فیکس کنید.
سس را با ترکیب رب گوجه و آبجوش درست کنید و روی کوفته ها بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
turkyemektarifi
@mivhe71
#سوپ_گوجه_کبابی
#پیشغذا
به ازا هر ۱نفر
۳تا گوجه متوسط و از وسط نصف کنید روش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون (نداشتید روغن مایع)بریزید.در حد نصف قاشق
بعد برای ۱۵ دقیقه تو فر داغ ۲۰۰درجه یا توستر یا ندارید بهونه نگیرید دیگه رو گاز کبابش کنید😉
بعد ۱پیاز کوچیک و خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه.حالا یه حبه سیر له شده اضافه کنید و همین که بوی سیر بلند شد ،گوجه های کبابی که پوستشونو جدا کردین بریزید تو قابلمه.
اگر اب مرغ دارید ۱ونیم لیوان اضافه کنید.اگر ندارید همونقدر اب بریزید با نصف عصاره مرغ.
دوست داشتید یه کوچولو آویشنم اضافه کنید.
در قابلمه رو ببندیدن و بزارید ۲۰ دقیقه بپزه.
بعد با مخلوط کن،میکسر یا هرچی که در دسترسه کل سوپ و پوره کنید.
روش خامه ترش ،اگر ندارید پنیر پارمزان ،ندارید اصلا هیچی ولی تو روخدا لا اقل دو برگ ریحون خرد شده بریزید 😄و نوش جان کنید.
فوق العاده ساده و سبک و زودهضمه
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سوپ_گوجه_کبابی #پیشغذا به ازا هر ۱نفر ۳تا گوجه متوسط و از وسط نصف کنید روش کمی نمک و فلفل سیاه و
#سوپ_گوجه_کبابی
#پیشغذا
به ازا هر ۱نفر
۳تا گوجه متوسط و از وسط نصف کنید روش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون (نداشتید روغن مایع)بریزید.در حد نصف قاشق
بعد برای ۱۵ دقیقه تو فر داغ ۲۰۰درجه یا توستر یا ندارید بهونه نگیرید دیگه رو گاز کبابش کنید😉
بعد ۱پیاز کوچیک و خرد کنید و تفت بدین تا سبک بشه.حالا یه حبه سیر له شده اضافه کنید و همین که بوی سیر بلند شد ،گوجه های کبابی که پوستشونو جدا کردین بریزید تو قابلمه.
اگر اب مرغ دارید ۱ونیم لیوان اضافه کنید.اگر ندارید همونقدر اب بریزید با نصف عصاره مرغ.
دوست داشتید یه کوچولو آویشنم اضافه کنید.
در قابلمه رو ببندیدن و بزارید ۲۰ دقیقه بپزه.
بعد با مخلوط کن،میکسر یا هرچی که در دسترسه کل سوپ و پوره کنید.
روش خامه ترش ،اگر ندارید پنیر پارمزان ،ندارید اصلا هیچی ولی تو روخدا لا اقل دو برگ ریحون خرد شده بریزید 😄و نوش جان کنید.
فوق العاده ساده و سبک و زودهضمه
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#آش_جو🍲
جو درسته را از شب قبل خیس کردم
و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست
وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید
و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود.
ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و
@mivhe71