eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
یه پلو مرغ خیلی ساده و خوشگل 🔸مواد لازم و طرز تهیه 10 عدد ران مرغ 5 پیمانه برنج 3 ق.غ روغن 40 گرم کره 2 عدد پیاز 3 عددگوجه فرنگی 2 ق.چ نمک 1 ق.چ فلفل سیاه 1 ق.چ فلفل قرمز 1 ق.غ سس گوجه فرنگی 10 عددگوجه گیلاسی 3 پیمانه عصاره مرغ . ابتدا مرع ها را در یک قابلمه همراه با نمک و آب، آبپز کنیدبرنج را با آب و نمک خیس کنیددر تابه، روغن بریزید و کره را آب کنید و پیاز را تفت دهید، سپس گوجه نگینی شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید، سپس برنج را اضفه کنید و هم بزنید، و در ظرف را بگذارید تا به مدت ده دقیقه نیم پز شودسپس در ظرف سرو مناسب فر(یا قابلمه یا تابه) برنج را در کف ظرف بریزید، روی آن مرغ ها را قرار دهید، گوجه ها را بچینید و سپس بصورت دلخواه میتوانید روی مرغ ها را با سس گوجه، یا زعفران، یا ترکیب سیر و سبزیجات یا سس سویا با برس بپوشانیدسپس عصاره مرغ را روی مواد بریزید و ظرف را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25-35 دقیقه قرار دهید و سپس سرو کنیدنوش جان @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
جامبو شلز از اونجاییکه گوشتی و خمیریه من اصلا بعنوان غذای سرد نمی پسندم اینکه با الویه و یا سالاد ماکارونی پرشه بنظرم فقط زیبایی داره و اون لطافتی که از یک پاستا توقع دارم اصلا در این حالتش نیست. نظر خودم اینه که حتما یک سس لطیف باشه که اون حالت خمیری رو پوشش بده. برای همین من معمولا یک پیاز و تفت میدم تا سبک و شفاف بشه و بعد دو حبه سیر رنده میکنم و 5 تا گوجه رو پوست می گیریم خرد میکنم به پیاز و سیر اضافه میکنم و اجازه میدم تا ابش کشیده بشه. تو این فاصله یک فلفل دلمه قرمز و کباب میکنم پوستشو میگیریم با گوجه های اماده همراه پودر ریحون، اویشن، نمک و فلفل تو مخلوط کن میریزیم. حالا این سسو کف ظرفم میریزیم و تو جامبو شلزهای جوشونده شده طبق دستور بسته بندی رو با مواد گوشتی پر میکنم. (گوشت، قارچ، جعفری، فلفل دلمه، ادویه کاریو پنیر خامه ای صبحانه 2 ق و کمی سس کچاپ) حالا روی هر کدوم کمی پنیر می ریزیم و روسُس ها می چینم حتما روی ظرف فویل میکشم و برای 35 دقیقه تو فر 180 میپزم و بعد فویلو برمیدارم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 پودر قند نصف لیوان کره ۱۰۰گرمی تخم مرغ ۱عدد وانیل نوک ق چایخوری آرد یک لیوان و دو سوم لیوان بکینگ پودر ۱ق قاشق چایخوری @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن 1 پیمانه آرد 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه کیک: فر رو در دمای 170 درجه گرم کنید. آرد ، بیکینگ پودر و وانیل رو الک کنید. تخم مرغ ها رو با شکر خوب بزنید روغن رو اضافه کنید و باز با همزن برقی بزنین سپس آرد و پودر کاکائو رو اضافه و به آرامی با یه قاشق چوبی مخلوط کنید مخلوط رو داخل قالب تارت بریزید. (قبلش قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنید.) و حدود 20 دقیقه اونو داخل فر قرار بدید. بعد از قالب در بیارید و بزارید خنک بشه. ‌ ‌ مواد لازم برای گاناش 150 گرم شکلات سفید 120 گرم خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری کره کمی شکلات تلخ برای تزیین طرز تهیه گاناش: اول از همه خامه رو روی حرارت بزارید تا گرم شه و نزدیک جوش برسه ولی جوش نیاد بعد از روی حرارت برش دارین و روی شکلات بریزینش و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید گاناش رو وسط کیک بریزید و روی کیک پهنش میکنیم و با شکلات تلخ تزیین کنید gourmand_niss.dz ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستای گلم  مسقطی پختم از نوع شیریش 😋😋😋 این مسقطی درست کردنش خیلی راحته اول از همه تو یه کاسه یه پیمونه آب و ۱۰۰ گرم نشاسته رو به هم مخلوط کنین حالا ۲ پیمونه شیر و یه پیمونه شکر رو تو قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا شکر حل بشه بعد آب و نشاسته رو از یه صافی رد کنین و کم کم تو شیر بریزین و خیلی خیلی تند مخلوطو با یه همزن دستی هم بزنین چون نشاسته اصن بهتون امان نمیده و یهو تو شیر داغ خودشو میگیره و سفت میشه و اگه نجنبین گوله میشه 😉😉😉حالا مغز تقریبا ده یازده تا هل رو که از قبل از غلافش دراوردینو تو مسقطی بریزین و ۵۰ گرم کره هم بریزین توش و باز خوب با یه همزن دستی همشون بزنین تا گوله نشه و بعد یه پیمونه شیر دیگه و نصف پیمونه گلاب هم اضافه کنین چون درسته که مسقطی فرم گرفته ولی نشاسته هنوز خامه و باید از خامی دربیاد. حالا مدام مسقطی رو هم بزنین تا نشاسته بپزه و مسقطی هم فرم بگیره این کار رو انقد ادامه بدین که وقتی با یه چنگال روی مسقطی میکشین جای پره هاش بمونه حالا مسقطیمون حاضره. تو یه ظرف که بهتره مستطیل باشه رو چرب کنین و مسقطی رو توش بریزین و بذارینش یخچال تا سفت بشه و بعدم لوزی لوزی ببرینش و تمام ... نوش جون  _gol.goli_ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نشاسته یک ق غ سر پر. شیر یک لیوان، شربت گل محمدی یک سوم لیوان.گلاب به میزان لازم ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه(اینکار خیلی زمان میبره).وقتی که به غلظت رسید شربت رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ بگیره.مزش رو امتحان کنید اگر شیرینیش کم بود بنا به ذائقه تون کمی شکر اضافه کنید.(من چون شیرینیه شربتم اندازه بود دیگه نریختم)، بعد گلاب رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم تا عطر گلاب باقی بمونه. توی قالب میریزیم و وقتی از حرارت افتاد به مدت سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و کاملا سفت بشه. قالب من سیلیکونی بود و دسر به راحتی از قالب جدا شد. شربتم خونگی بود که یکی از اقوام زحمتش رو کشیده بودن. ولی شما هم میتونید از سوپر مارکتها تهیه کنید هم میتونید دستورش رو سرچ کنید و خودتون این شربت رو درست کنید. هیچ رنگی بهش نزدم و رنگ صورتی دسر، رنگ طبیعیه شربته. samaneh_din @mivhe71