#آبنبات_قیچی
#شکلات
#تنقلات
نوستالژی کودکانه ما👻 کنار یه فنجون چای تو هوای سرد می چسبه
مواد لازم:
شکر یک لیوان
آب چهار ق س
سرکه سفید دو ق س
پسته،زرشک،زعفران،دانه هل،پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا شکر و آب و سرکه را مخلوط کرده روی حرارت متوسط گذاشته و خود ظرف را تکان می دهیم تا شکر حل شده و به جوش بیاید داخلش قاشق نمی زنیم بعد داخل یک سینی تفلن را چرب کرده بعد که کمی شکر طلایی شد و حالت کف پیدا کرد آماده است نباید بذارید خیلی تغییر رنگ پیدا کنه بعد اگر خواستید حالت سفید باشه حالت نواری ریخته روی سینی چرب شده و رویش دانه هل یا زرشک بپاشید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید و اگر خواستید رنگش زعفرانی باشه داخلش از پودر زعفران ساییده ریخته و به همون ترتیب حالت نواری ریخته داخلش خلال پسته یا هل یا نارگیل بریزید و گرم گرم لوله کرده و سریع با قیچی ببرید می تونید اگر براتون سخته اینجوری با قاشق چایخوری حالت پولکی تکی بریزید.
shirini.deser
╭┄✵🍬🍒🍭🍊🍡✵┄╮
@mivhe71
#لقمه_گوشتی_بامرغ_وپنیر
#غذاهای_خمیری
#فست_فود
مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید 4 پیمانه،
ماست چکیده 2/ 3پیمانه،
شیر ولرم 1 پیمانه،
روغن 1/ 3پیمانه.
بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری.
نمک 1 / 2 قاشق چایخوری ،،
،شیر ولرم وماست و روغن رو مخلوط کرده و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبه و یک ساعت استراحت میدیم وبعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به صورت مربع قالب میزنیم .
مواد میانی خمیر:
سینه مرغ 250 گرم( می تونید با سبزیجات,سویا ,یا گوشت قرمز جایگزین کنید)
نمک و فلفل سیاه ،
فلفل دلمه ای رنگی 3 عدد.پیازچه و ترخان 100گرم،
خامه 50 گرم و آبلیمو کمی پنیر گودا 100گرم،
سیر دو حبه ،
زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
سینه مرغ را کمی تفت داده ونمک وفلفل و سیر کوبیده شده رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه را اضافه و بعد کمی تفت مجدد خامه و آب لیمو و ترخان رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بعد خنک شدن روی خمیر های قالب زده به همراه پنیر گودا قرار داده به فرم مثلثی پیچیده و رومال کرده و در فر با دمای 175 گذاشته تا پخته و رویشان طلایی شود
@mivhe71
#ماست_قالبی
ماست خامه ای یک کیلو
پودر ژلاتین چهار ق غ خوری
اب سرد نصف لیوان
خیار به مقدار لازم
پودر گل محمدی نصف ق غ خوری
پودر گردو نصف لیوان
نعنا و شبد خشک و نمک فلفل سیاه به مقدارلازم
خیار و رنده کنید سایز رنده متوسط آب اضافیشو بگیرید و همه مواد و مخلوط کنید
پودر ژلاتین و داخل اب سرد بریزید و روی بخار کتری بنماری کنید تا کاملا صاف و شفاف بشه وقتی خنک شد داخل ماست و خیار بریزید و هم بزنید و داخل قالب مورد نظر بریزید
@mivhe71
#سالاد ماكاروني جامبو صدفي
ماكاروني جانبو صدفي رو داخل آب در حال جوش ميريزيم وبعد اينكه نرم شد آبكش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد ژامبون ،خيار شور ،وجعفري خرد ميكنيم بعد نخود فرنگي وذرت كلم بروكلي سينه مرغ پخته را به تك هاي كوچيك خرد ميكنيم وبه سالاد اضافه ميكنيم و نمك وفلفل سياه هم به سالاد اضافه ميكنيم ودر آخر سس مايونز به سالاد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكل سالاد كاملا باسس مخلوط شده باشد بعدمواد داخل جانبوهاي صدفي پر ميكنيم وبعد يكي دوساعت داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه وبعد بيرون مياريم وتزيين ميكنيم من براي تزيين از (گوجه ،سياه دانه،وجعفري استفاده كردم )به جاي سياه دونه ميتونيد از كنجد سياه هم استفاده كنيد
@mivhe71
مینی چیز کیک لوتوس 😋
ردیف اول👇
دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم
ردیف دوم 👇
۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر خشک
نصف پیمانه ماست
دوق غ شیر عسلی
مواد داخل میکسر ریخته روی
ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه
میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید.
بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید
ردیف اخر👇
چیز کیک از قالب بیرون اورده
کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین
@mivhe71