#لقمه_گوشتی_بامرغ_وپنیر
#غذاهای_خمیری
#فست_فود
مواد لازم برای تهیه خمیر :
آرد سفید 4 پیمانه،
ماست چکیده 2/ 3پیمانه،
شیر ولرم 1 پیمانه،
روغن 1/ 3پیمانه.
بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری.
نمک 1 / 2 قاشق چایخوری ،،
،شیر ولرم وماست و روغن رو مخلوط کرده و آرد و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبه و یک ساعت استراحت میدیم وبعد خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و به صورت مربع قالب میزنیم .
مواد میانی خمیر:
سینه مرغ 250 گرم( می تونید با سبزیجات,سویا ,یا گوشت قرمز جایگزین کنید)
نمک و فلفل سیاه ،
فلفل دلمه ای رنگی 3 عدد.پیازچه و ترخان 100گرم،
خامه 50 گرم و آبلیمو کمی پنیر گودا 100گرم،
سیر دو حبه ،
زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
سینه مرغ را کمی تفت داده ونمک وفلفل و سیر کوبیده شده رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه را اضافه و بعد کمی تفت مجدد خامه و آب لیمو و ترخان رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بعد خنک شدن روی خمیر های قالب زده به همراه پنیر گودا قرار داده به فرم مثلثی پیچیده و رومال کرده و در فر با دمای 175 گذاشته تا پخته و رویشان طلایی شود
@mivhe71
#ماست_قالبی
ماست خامه ای یک کیلو
پودر ژلاتین چهار ق غ خوری
اب سرد نصف لیوان
خیار به مقدار لازم
پودر گل محمدی نصف ق غ خوری
پودر گردو نصف لیوان
نعنا و شبد خشک و نمک فلفل سیاه به مقدارلازم
خیار و رنده کنید سایز رنده متوسط آب اضافیشو بگیرید و همه مواد و مخلوط کنید
پودر ژلاتین و داخل اب سرد بریزید و روی بخار کتری بنماری کنید تا کاملا صاف و شفاف بشه وقتی خنک شد داخل ماست و خیار بریزید و هم بزنید و داخل قالب مورد نظر بریزید
@mivhe71
#سالاد ماكاروني جامبو صدفي
ماكاروني جانبو صدفي رو داخل آب در حال جوش ميريزيم وبعد اينكه نرم شد آبكش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد ژامبون ،خيار شور ،وجعفري خرد ميكنيم بعد نخود فرنگي وذرت كلم بروكلي سينه مرغ پخته را به تك هاي كوچيك خرد ميكنيم وبه سالاد اضافه ميكنيم و نمك وفلفل سياه هم به سالاد اضافه ميكنيم ودر آخر سس مايونز به سالاد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكل سالاد كاملا باسس مخلوط شده باشد بعدمواد داخل جانبوهاي صدفي پر ميكنيم وبعد يكي دوساعت داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه وبعد بيرون مياريم وتزيين ميكنيم من براي تزيين از (گوجه ،سياه دانه،وجعفري استفاده كردم )به جاي سياه دونه ميتونيد از كنجد سياه هم استفاده كنيد
@mivhe71
مینی چیز کیک لوتوس 😋
ردیف اول👇
دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم
ردیف دوم 👇
۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک
یک پیمانه شکر
یک پیمانه شیر خشک
نصف پیمانه ماست
دوق غ شیر عسلی
مواد داخل میکسر ریخته روی
ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه
میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید.
بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید
ردیف اخر👇
چیز کیک از قالب بیرون اورده
کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#دلمه_پیاز
مواد لازم:
پیاز برای هر نفر 1 عدد
مواد لازم برای مواد شکم دلمه:
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم
پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
لپه آبپز (به دلخواه) نصف پیمانه
سبزی دلمه خرد شده 1 پیمانه
نمک،فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
برای سس:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غ
شکر 3 قاشق غ
آبلیمو یا آبغوره یک و نیم قاشق غ
زعفران بمقدار لازم
آب جوش دو لیوان
نمک و فلفل
طرز تهیه:
ابتدا برنج رو خیس کنید و نیمپز کنید و بعد آبکش کنید و بذارید کنار
در همین فاصله لپه رو که از قبل خیس کردید بذارید روی حرارت تا بپزه و بعد آبکش کنید (دقت کنید لپه له نشه)
داخل تابه پیاز رو با کمی روغن تفت بدید کمی که طلایی شد گوشت ،نمک ،فلفل و ادویه رو اضافه کنید و مجدد تفت بدید تا گوشت کمی سرخ بشه، بعد از روی حرارت بردارین
حالا لپه ،برنج نیمپز، سبزی و یه کوچولو شکر و نمک و فلفل و زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید
دقت کنید در ورژن ترکیِ این دلمه، گوشت بصورت خام استفاده میشه و لپه استفاده نمیشه ولی با توجه به ذائقه ما اگر گوشت سرخ بشه خیلی عالیتر میشه
میتونید بجای سبزی تازه از سبزیِ دلمه خشک استفاده کنید.
حالا داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و بزارید تا جوش بیاد و کمی نمک بهش اضافه کنید. سپس پیازها رو که پوست گرفتید به برش کوچیک بزنید و در آب جوش بندازید( طبق کلیپ)
پیازهارو 7 تا ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل ظرف آب سرد بندازید
بعد از اینکه پیاز خنک شد ورقه هارو ازهم جدا کنید و طبق کلیپ از موادتون داخل برگهای پیاز بریزید و رول کنید و داخل یه تابه بزرگ بچینید
برای سس:
کمی روغن و مقداری کره داخل تابه بریزید و رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید
رنگ رب که باز شد دو تا سه پیمانه آب بریزید و آبلیمو، شکر و زعفران رو بهش اضافه کنید و چندتا قل که زد از روی حرارت بردارید
حالا سس رو روی دلمه های چیده شده بریزید و روی دلمه ها یک ظرف قرار بدین که موقع پخت دلمه ها از هم باز نشه
در ظرف رو بزارید و اجازه بدین تا کامل دلمه ها بپزه و سس تبخیر بشه
@mivhe71