eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: پیاز برای هر نفر 1 عدد مواد لازم برای مواد شکم دلمه: برنج نیم دانه ۱ پیمانه گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم پیاز خردشده ۱ عدد بزرگ زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری لپه آبپز (به دلخواه) نصف پیمانه سبزی دلمه خرد شده 1 پیمانه نمک،فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم برای سس: رب گوجه فرنگی 2 قاشق غ شکر 3 قاشق غ آبلیمو یا آبغوره یک و نیم قاشق غ زعفران بمقدار لازم آب جوش دو لیوان نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا برنج رو خیس کنید و نیمپز کنید و بعد آبکش کنید و بذارید کنار در همین فاصله لپه رو که از قبل خیس کردید بذارید روی حرارت تا بپزه و بعد آبکش کنید (دقت کنید لپه له نشه) داخل تابه پیاز رو با کمی روغن تفت بدید کمی که طلایی شد گوشت ،نمک ،فلفل و ادویه رو اضافه کنید و مجدد تفت بدید تا گوشت کمی سرخ بشه، بعد از روی حرارت بردارین حالا لپه ،برنج نیمپز، سبزی و یه کوچولو شکر و نمک و فلفل و زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید دقت کنید در ورژن ترکیِ این دلمه، گوشت بصورت خام استفاده میشه و لپه استفاده نمیشه ولی با توجه به ذائقه ما اگر گوشت سرخ بشه خیلی عالیتر میشه میتونید بجای سبزی تازه از سبزیِ دلمه خشک استفاده کنید. حالا داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و بزارید تا جوش بیاد و کمی نمک ‌بهش اضافه کنید. سپس پیازها رو که پوست گرفتید به برش کوچیک بزنید و در آب جوش بندازید( طبق کلیپ) پیازهارو 7 تا ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید و بلافاصله داخل ظرف آب سرد بندازید بعد از اینکه پیاز خنک شد ورقه هارو ازهم جدا کنید و طبق کلیپ از موادتون داخل برگهای پیاز بریزید و رول کنید و داخل یه تابه بزرگ بچینید برای سس‌: کمی روغن و مقداری کره داخل تابه بریزید و رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید رنگ رب که باز شد دو تا سه پیمانه آب بریزید و آبلیمو، شکر و زعفران رو بهش اضافه کنید و چندتا قل که زد از روی حرارت بردارید حالا سس رو روی دلمه های چیده شده بریزید و روی دلمه ها یک ظرف قرار بدین‌ که موقع پخت‌ دلمه ها از هم‌ باز نشه در ظرف رو بزارید و اجازه بدین تا کامل دلمه ها بپزه و سس تبخیر بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کشک بادمجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: زردچوبه / ۱/۲ قاشق چاي‌خوري روغن / به مقدار لازم مغز تخم هندوانه / 1 بسته شوید (خردشده) / 1 قاشق چاي‌خوري پنير ريو/ 200 گرم روش تهيه 1. زردچوبه را در كمي روغن تفت دهيد. 2. مغز تخم هندوانه مزمز را با شبت مخلوط كرده و به زردچوبه بيفزاييد. 3. پنيرها را به صورت مكعبي برش داده و در مخلوط بالا بغلطانيد. سپس در هركدام يك عدد خلال چوبي فرو برده و سرو كنيد. sanazsania @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خيارهاي قلمي و رسمي و خوش عطر رو بردارين كاملا بشوريين با پوست خرد كنيد (درشت) پياز قرمز رو خلالي برش بزنيين با سركه ي قرمز و روغن زيتون و كمي نعناي خشك مخلوط كنيد و حدود نيم ساعت استراحت بديد. خيارهاي برش خورده ،دو حبه سير و يك پيمانه شويد تازه ي خرد شده به همراه سه پيمانه ماست كم چرب و اب ليموي تازه و نمك و فلفل و پيازهاي مزه دار شده را با هم مخلو ط مي كنيم و اجازه مي ديم نيم ساعت داخل يخچال مزه دار و خنك بشن @mivhe71