#پیده_چانتیک
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 استکان روغن مایع(80 گرم یا نصف پیمانه)
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیرمایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد(چهار و نیم لیوان،کم کم اضافه کنید)
مواد داخل آن:
300-400 گرم گوشت چرخ کرده
3-4 عدد فلفل سبز
2 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق رب گوجه فرنگی(رب فلفل هم میشه)
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و ادویه های دلخواهتان
طرز تهیه:
برای آماده کردن خمیر ابتدا مواد مایع(آب،شیر و روغن مایع)را داخل کاسه گودی بریزید 1 پاکت خمیرمایه خشک فوری و شکر را اضافه کنید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بود نیاز به استراحت ندارد. اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید یک قاشق شکر را داخل یک لیوان آب ولرم بریزید و هم بزنید خمیر مایه را روی آب بریزید روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس بقیه مواد مایع را بریزید و ادامه دستور)سپس نمک و آرد را با کنترل اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_پنیری👩🍳
500 گرم سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری کره
یک مشت پنیر پیتزا
مقداری پیازچه
ادویه جات(نمک، فلفل،پاپریکا، جوز هندی)
🥔🧀
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_گوشت
2 عدد تخم مرغ
یک فنجان آب
یک فنجان شیر
یک قاشق چایخوری نمک
یک و نیم فنجان آرد
پنیر پیتزا
بیکن گوساله (جایگزین : سوسیس یا سالامی و...)
برای خمیر دو عدد تخم مرغ رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس شیر و نمک رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید آرد رو الک کنید و بریزید روش و باز خوب هم بزنید تا حل بشه و کمی غليظ بشه.
دو ملاقه مایع رو روی تابه از قبل گرم شده بریزید تا خمیر خودشو بگیره فقط حواستون باشه زیاد خشک نشه و کمی نرمی رو داشته باشه.
به نسبت هر تعدادی که میخواهید خمیر رو درست کنید. در انتها روی خمیر رو با پنیر پیتزا و بیکن یا سوسیس یا سالامی یا هر گوشتی که مد نظرتون هست بپوشونید و ببندیدش.
کمی روغن کف تابه بریزید تا داغ بشه و خمیر اماده رو بگذارید و پشت و رو کنید تا سرخ بشه.
این کرپ بی نهایت خوشمزست و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید.
#کلیپ_تصویری
#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
🔸شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
@muvhe71