eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه ۴۰۰ گرم خامه قنادی ۱۵۰ گرم پودرکاکائو ۴ ق‌ غ شکر ۷ ق غ ( کم کم اضافه کنید و بچشید اگه کافی بود این میزان به ذائقه تون که هیچ‌ اگه نبود شکر اضافه کنید ) اسانس وانیل یک‌ ق‌ م ژلاتین ۲/۵ ق غ بیسکوییت ساقه طلایی یک بسته کره ۱۰۰ گرم ژله توتفرنگی ۲ بسته نصف پیمانه تونفرنگی رنده شده ابتدا بیسکوییت رو پودر میکنیم با کره اب شده مخلوط میکنیم ( کف یه قالب کمر بندی ۲۰ سانتی رو‌کاغذ روغنی انداختم ) مخلوط بیسکوییت و کره و داخلش ریختم و پخش کردم و خوب‌ فشرده کردم گذاشتم فریزر به مدت ۱۵ مین سپس خامه و خامه قنادی و شکر و پنیر و اسانس و با هم مخلوط کردم به وسیله همزن تا وقتی که یکدست بشه بعد اونو‌ به دو‌قسمت تقسیم‌میکنیم‌ به یه قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشه پودر ژلاتین رو‌با نصف‌لیوان اب بنماری میکنیم وقتی شفاف شد و از حرارت افتاد نصفش رو داخل کرم سفیدمون‌ میریزیم نصف‌ دیگشو داخل کرم شکلاتیمون باز با همزن میزنیم تا یکدست بشه حالا قالب رو از فریز خارج میکنیم ابتدا کرم وانیلی رو ریختم با لیسک صاف کردم روشو و پخشش کردم سپس همون لحظه کرم شکلاتی رو ریختم و با لیسک صاف و پخشش کردم ( کرم چون سفت هست احتیاجی‌ نیست که وقتی کرم وانیلی رو‌ میریزین بذارین ببنده بعد شکلاتی رو‌بریزین ) میذارین داخل فریزر به مدت یک ساعت سپس من دو‌بسته ژله توتفرنگی‌ رو با یک و یک سوم لیوان آب بن ماری کردم وقتی کامل خنک شد نصف پیمانه توت فرنگی‌ رنده شده بهش اضافه کردم بعد از یک ساعت قالب رو از فریزر خارج کردم ژله خنک شده اروم روی لایه قبلی ریختم دوباره نیم ساعت داخل فریزر گذاشتم سپس دور قالب رو با چاقو ازاد کردم کمربندشو باز کردم چیز کیک و به ظرف سروم منتقل کردم بعد از انتقال به ظرف‌سرو داخل یخچال نگه داری کنید ( نیم ساعت قبل از سرو داخل محیط بگذارید ) neda.eslamii @mivhe71
چیز کیکها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستند که تو تنوع خیلی زیاد میشه درست کرد؟ هم با پیس کیک و هم بیسکوییت میشه درست کرد 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نذری ۱ لیوان برنج رو که از قبل خیس کردم و با ۸ لیوان آب پختم تا نرم شد قبل از هر چیزی زعفرون رو اضافه کردم که همه ی برنج رنگ بگیره تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید که محشر میشه.. به اندازه دلخواه خلال بادام که از قبل باید با گلاب خیسانده بشه اضافه کردم، ۲ لیوان شکر حالا بسته به سلیقه کم و زیاد میشه اضافه کردم که بعداز اضافه کردن شکر باید مرتب هم زده بشه که ته نگیره، ۳-۴ قاشق روغن مایع و ۵۰ گرم کره رو اضافه و در آخر ½ استکان گلاب و به مقدار لازم عرق هل، دم کنی گذاشتم و واسه اینکه آب نندازه شعله پخش کن گذاشتم یا با حرارت خیلی کم، بعداز ۱۰-۱۵ دقیقه آمادست. 👉🏽 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‌ 👩‍🍳مواد لازم سیب زمینی متوسط : ۴ عدد آرد برنج : ۵ ق غ خ جعفری خردشده : ۱ ق غ خ پیاز خرد شده : ۱ ق غ خ نودل : ۲ بسته آرد سفید : ۱/۲ پیمانه آب : ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل : به مقدار لازم پودر پاپریکا : به مقدار لازم ‌ ابتدا سیب زمینی رو آبپز کنید اجازه بدید سرد بشه بعد رنده کنید.به سیب زمینی رنده شده ،جعفری و پیاز خرد شده و آرد برنج و نمک وفلفل و پاپریکا رو اضافه کنید.مواد رو با دست خوب ورز بدید تا حالت خمیری و یکدست بگیره.با دست مقداری از مواد را برداشته به شکل دلخواه فرم بدید.نودل رو از بسته خارج کنید با دست خرد کنید بعد داخل یه نایلون بریزید و با گوشت کوب روش بزنید تا کاملا خرد بشه ولی پودر نشه. ادویه داخل بسته نودل رو داخل ظرفی ریخته و بهش کمی نمک و نصف پیمانه آب و نصف پیمانه آرد سفید اضافه کنید خوب مخلوط کنید .سیب زمینی های فرم داده شده رو اول داخل خمیر بزنید بعد با نودل خرد شده خوب کاور کنید. سیب زمینی ها رو به مدت نیم ساعت فریز کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید اجازه بدید روغن خوب داغ بشه روی متوسط سرخ کنید. ‍ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا