#استیک_راسته_کبابی 🥩 😋
▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
▫️روغن گیاهی به مقدار لازم
🔸۱- راستهها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر میبریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته میکنیم و آنها را با نمک و فلفل مزهدار مینماییم
۲- منقل گازی یا زغالی را آماده میکنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغالها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود.
۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغالها میگذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری میکنیم
۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیکها را روی آن یا روی صفحه گریل میگذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت میگذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب میکنیم. پس از آن، استیکها را از روی حرارت بر میداریم و 2 دقیقه میگذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو میکنیم.
@mivhe71
#کوکوی_مرغ_مجلسی 🫔 😋
▫️سینه مرغ ۱ عدد
▫️پیاز ۱ عدد
▫️سیب زمینی ۱ عدد
▫️زرشک
▫️گردو
▫️زعفران دم کرده ۲ ق غ
▫️تخم مرغ ۵ عدد
▫️هویج پخته ۱ عدد
▫️پکینگ پودر ۱ ق م
🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#بورک_گل
مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد
سینه مرغ پخته: ۳۰۰ گرم
زنجبیل تازه: ۱ ق چ (قابل حذف)
زردچوبه: ۱ ق چ
نمک و فلفل
ورمیشل برنجی: ۴۰ گرم (قابل حذف)
پنیر رنده شده
خمیر یوفکا یا فیلو
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کنید و چند دقیقه در روغن تفت دهید سپس مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و ادویه ها را اضافه و روی حرارت بپزید. سپس جعفری خرد شده را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید سپس کنار بگذارید ورمیشل برنجی را بپزید و آنها را به مواد آماده اضافه کنید (من ورمیشل ها را به قطعات کوچک برش دادم) کنار بگذارید مواد باید کاملا خنک شوند (دوستان میتوانید ورمیشل را از مواد حذف کنید و از قارچ خرد شده و تفت داده در مواد استفاده کنید)
حالا یک ورق گرد از خمیر را پهن و لبههای آن را با قلم مو با کره بمالید و حدود دو قاشق غذاخوری از مایهی آماده و خنک شده را در وسط بریزید میتوانید کمی پنیر پیتزای رنده شده هم به آن اضافه کنید، سپس لبهها را تا کنید و به شکل گلدسته در بیاورید و دوباره در داخل جمع کنید. سپس آنها را در قالبهای کوچک قرار دهید. (قالب های اینکار به عرض ۷ سانتی متر هستند) حالا گلها را با قلم مو کمی کره بمالید و در دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
بورک گل شما اماده است. میتوانید ا واد میانی و فیلینگ دلخواه داخل آن را پر کنید.
@mivhe71
#ویفر_پرتقالی 🍊🍊🍊🍊
مواد لازم:
آرد سفید قنادی۱/۵لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
-کره آب شده نصف لیوان
-پودر قند۱/۵لیوان
اسانس پرتقال چند قطره
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق (به دلخواه)
نان میکادو 4 عدد
طرز تهیه:
آرد را در حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد ازبین بره مراقب باشید آرد نسوزه حرارت گاز را کم کنیدآردرو الک کنید باز بزارید روگاز بعد روغن وکره را اضافه کنید وکمی هم بزنید گاز رو خاموش کنید اسانس پرتقال و پودر قند رو به مواد اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال رنده شده رو بریزید خوب هم بزنید تا مخلوط بشه بعد تا داغ هست روی نانها بمالید اگه مواد سرد بشه لایه ها به هم نمیچسبه بعد که همه مواد تمام شد یه قابلمه آب پر کنید وروی نان میکادو قرار بدید بزارید در یخچال یک ساعت یا بیشتر
وبعد با چاقوی تیز برش بزنید
توجه کنید چاقو حتما تیز باشه وبا نوک چاقو به آرامی برش بزنید.
🍊نکته.
کلا هر دستوری که در مورد شیرینی میکادو هست باید علاوه برروغن مایع که استفاده میکنی حتما از کره هم استفاده کنید کره را حذف نکن چون کره باعث چسبندگی میشه
باید مواد تا داغ هست روی نان بمالید چون اگه سرد بشه لایه ها نمیچسبه پس وقتی مواد آماده شد زیر گاز را خوب خوب کم کن وشعله پخش کن بذار وکنار گاز مواد را روی نان بمالید
🍊نکته.
مواد را در کناره های نان حتما بمالید تا لایه ها کاملا بچسبه ووقتی لایه بعدی را گذاشتی با کف دست همه جاش را فشار بده تا بچسبه
🍊نکته.
موقع برش زدن حتما چاقو تیز باشه وبه آرامی با نوک چاقو برش بزن تا لایه ها باز نشه
@mivhe71