میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👩🍳#ماکارونی_سالاد 🍲
▫️ماکارونی فرم دار دو لیوان
▫️نخودفرنگی نصف لیوان
▫️کالباس خرد کرده یک لیوان
▫️کنسرو ذرت نصف لیوان
▫️سس مایونز یک لیوان
▫️ماست یک لیوان
▫️خیارشور خرد کرده نصف لیوان
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده
@mivhe71
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادویجات :
دارچین ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱ ق چ
زردچوبه۱/۲ ق چ
مواد رومال که داخل فیلم گفته من چندتا مورد هم بهش اضافه کردم :
وانیل نصف ق چ
شیر ۲ ق غ
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کنجد به میزان لازم
دسر فنجانی🍧
👩🍳مواد لازم
شیر : ۱ لیتر
شکر : ۱ لیوان
آرد : ۲ ق غ خ
نشاسته : ۳ ق غ خ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
خامه(صبحانه) : ۱ پاکت
پنیر لبنه : ۲ ق غ خ سر پر
👩🍳مواد لازم برای بیسکویت
بیسکویت بلغور جو دوسر : ۱ بسته
فندق خرد شده : ۱ استکان
#سس_شکلاتی
شکلات شیری : ۱۲۰ گرم
خامه(صبحانه) : ۱ پاکت
#طرز_تهیه
۱.اول همه مواد محلبیه به جز پنیر لبنه و خامه در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و مرتب هم بزنید تا غلیظ و سفت شود.
۲.بعد پنیر و خامه رو اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۳.بیسکویت را را پودر کنید و به اندازه یک قاشق غذاخوری در فنجانهای سرو بریزید.
۴.سپس مقداری کاسترد را بریزید و دوباره یک قاشق بیسکویت اضافه کنید و برای آخرین بار از کاسترد بریزید.
۵.دسر را در یخچال قرار دهید تا سس شکلاتی آماده شود.
۶.خامه را گرم کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
۷.بعد از داغی که افتاد روی کاسترد بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بزارید.
۸.در آخر به دلخواه تزیین و سرو کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@mivhe71
#کاسه_های_شکلاتی
ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.
مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.
سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.
کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.
🍔 @mivhe71