eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.5هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ مهر ۱۴۰۱
امروز یه رسپی تخم‌مرغی براتون دارم، اونم از نوع ایتالیاییش🇮🇹 ‌ مواد لازم (برای ۴ نفر): ۲ پیمانه بروکلی پخته‌ی خردشده ۱ پیمانه مرغ پخته‌ی خردشده ۸ عدد تخم‌مرغ ۲/۱ پیمانه خامه‌ی ۱۰ درصد (به‌نظرم قابل حذفه) ۲/۱ پیمانه پنیر چدار رنده‌شده نمک و فلفل طرز تهیه: همون اول کار فر رو روی دمای ۲۰۰ سانتی‌گراد تنظیم کنید و بذارید گرم شه. ته ظرفی رو که قراره فریتاتاتون باهاش بره توی فر کمی کره بمالید و مرغ و بروکلی رو کَفِش پخش کنید. بعدش تخم‌مرغ‌ها رو توی یه کاسه‌ی بزرگ بشکونید و خوب هم‌بزنید. خامه + نصف پنیر + نمک و فلفل رو هم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و باز خوب هم‌بزنید. این می‌شه مایع فریتاتاتون که حالا باید به ظرف مرغ و بروکلی انتقالش بدید. در آخر هم مابقی پنیر رو روی فریتاتاتون بریزید و بذاریدش توی فر. مدت زمان پخت این فریتاتا ۳۰ تا ۳۵ دقیقه‌ست که البته بسته به نوع ظرفی که انتخاب می‌کنید می‌تونه متفاوت باشه. اما هر وقت پف کرد و تخم‌مرغش خودش رو گرفت یعنی دیگه آماده‌ست😉 besviser ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ 🆔 @mivhe71
۱۱ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ مهر ۱۴۰۱
کف ظرف مورد نظر سس کچاپ و سس سفید یریزید بعد یک لایه چیپس بریزید و روش سس کچاپ و سس سفید بعد ژامبون گوشت خرد شده قارچ نگینی فلفل دلمه ای نگینی ذرت مکزیکی پودر آویشن و فلفل سیاه بعدم پنیر پیتزا بریزید دوباره چیپس بریزید و مراحل قبل رو تکرار کنید و روی لایه اخر علاوه بر پنیر پیتزا پنیر گودا خرد شده بریزید و کمی جعفری خرد شده، داخل ماکروویو در حدی که پنیر آبn بشه، نوش جان میتونید بجای ژامبون گوشت از سوسیس یا فیله مرغ خرد شده استفاده کنید، نوش جان
۱۱ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ مهر ۱۴۰۱
خمير مايه...1-1/2ق غ تخم مرغ ...1عدد شير ...1/2پيمانه عسل...1/2پيمانه دارچين...1ق غ سرپر روغن كنجد...1/2 پيمانه سبوس گندم ...3ق غ شكر ...1ق چ ارد...به ميزان لازم اب ولرم...1پيمانه طرز تهيه : ابتدا خمير مايه را همراه با شكر به اب ولرم أضافه كنيد و بگذاريد خوب بعمل ايد.. تخم مرغ را زده تا خوب از لختگي در بياييد...دارچين را هم أضافه كنيد با چنگال بزنيد ..شير واب ومايه خمير را أضافه كنيد ؛روغن كنجد را هم أضافه كرده و درادامه عسل را هم بريزيد كمي بزنيد تا عسل خوب حل شود ...سبوس گندم را أضافه كنيد و وقتي مواد يكدست شد ...ارد را هم أضافه كنيد ...تا زماني كه كمي چسبندگي داشته باشد ...خوب ورز داده تا چسبندگي خمير از بين برود ...در يك جاي نسبتا گرم به مدت 3-2ساعت در حالي كه روي ان را با سفره پوشانده ايد نگه داريد...بعد پف خمير را بگيريد ...فررا روشن كرده ...ظرف ابي داخل فر قرار دهيد ... نان ها را به شكل دلخواه مدل داده ...من كمي كنجد پاشيدم توي فر به مدت 40دقيقه با حرارت 170درجه قرار دادم ...تست كنيد بعد بيرون بياوريد ... fatemeh_zareei56 🆔 @mivhe71
۱۱ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۱ مهر ۱۴۰۱
خونگی سه رنگ ‌ پودر ژله دلخواه ۱ بسته شکر ۱قاشق غذاخوری آب ۳/۴لیوان پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری گلوکز ‌ ژله مورد نظر رد داخل کاسه بزرگی ریخته شکر،پودر ژلاتین وآب رو خوب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم(به صورت بنماری) ومدام هم میزنیم تا شفاف بشه و آخر سر گلوکز رو اضافه کرده حل که شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میداریم با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیمتا وقتی روی ژله کف کرد ظرف مورد نظر رو چرب کرده و ژله رو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده هر چند لایه میخواین به همین روش درست کرده وری هم میریزیم بعد که کاملا سفت شد از قالب جدا کرده و برش میزنیم @mivhe71
۱۱ مهر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۲ مهر ۱۴۰۱
صبحانه
۱۲ مهر ۱۴۰۱