@mivhe71
۳تا کاسه شیر تازه
۵قاشق بزرگ نشاسته ذرت
یه پاکت خامه
۵قاشق شکرمیزاریم روی حرارت تا وقتی غلیظ بشه در اخر نصف استکان گلاب بهش اضافه میکنیم میریزیم تو ظرف به حالت کجی میزاریم که ببنده طرف دیگشم ژله درست میکنیم طبق دستورش توت فرنگی های خورد شده اضافه میکنیم به لیوان و بعد ژله که با اب گرم درست کردیم میریزیم روش میزاریم یخچاا ببنده با توت دلبرش کنید نوش جان
#شیر_برنج_قالبی_مدرن
برنج 3/4پیمانه(من دانه ریز استفاده میکنم)
اب 2 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 1 ق سوپخوری
شیر 3 پیمانه
چند دانه هل و یک چوب دارچین
پودر ژلاتین یک ونیم ق غ
اب سرد 5 ق سوپخوری
خامه صبحانه 100 گرم یا نصف قوطی
گلاب نصف پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
برنج رو شسته به مدت 3 ساعت با 2 پیمانه اب خیس کرده با همان اب روی حرارت ملایم قرار داده کمی که پخته شد بتدریج شیر رو اضافه کرده با دانه های هل وچوب دارچین که یه عطر عالی بهش میده(بعد از پخت برمیداریم)زیر شعله رو کم کرده تا وقتی که برنج مغز و نرم شد رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده و خامه رو هم خوب با چنگال زده و گلاب و همچنین شیر عسلی را هم اضافه در اخر پودر ژلاتین رو که در اب سرد اسفنجی و بن ماری کردیم اضافه و خاموش میکنیم
بعد قالب رو چرب میکنیم میریزم داخلش میزاریم یخچال تا حسابی ببنده
بعد هر جور دوست دارید تزیین کنید
من روش شیره انگور ریختم خوشمزه میشه.
نکته. شیر عسلی رو خودم درست کردم
میتونید تو خونه درست کنید
@mivhe71
اول یه سینه مرغ و با یک لیترو نیم اب و یدونه پیاز گذاشتم پخته شد بعد دوتا هویج و نگینی خورد کردم و حدود 300گرم قارچ و خورد کردم داخل همون اب ریختم مرغ و ک ریش کرده بودم داخلش ریختم و ب میزان لازم نمک و پودر و سیر و فلفل زدم و گذاشتم بپزه وقتی پخت 1لیوان جوپرک و یکم جعفری خورد شده اضافه کردم و 2تا لیوان شیر ریختم 20دقیقه گذاشتم همه مواد بجوشه بعد دوتا قاشق خامه صبحانه ریختم و دوتا قاشق کره 10 دقیقه دیگه پخته شد و بعد از روی شعله برداشتم
@mivhe71